Femka pisze:czy u Was dzisiaj też jakaś epidemia niejedzenia?
łażę za zarazą i się proszę, żeby cokolwiek skubnęły
Moje są głodne za każdym razem, jak się ruszę w stronę łazienki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:czy u Was dzisiaj też jakaś epidemia niejedzenia?
łażę za zarazą i się proszę, żeby cokolwiek skubnęły
Femka pisze:nie chodzi o to, że nie wszystko zjadają, tylko że zaldwie skubną jedzenia. Potem wprawdzie poprawią dorobiną chrupków, ale Milusi ich nie mogę dawać. A też straciła apetyt. U niej boję się dodatkowo, że to znów dawne problemy.
Marcelibu pisze:Femka pisze:nie chodzi o to, że nie wszystko zjadają, tylko że zaldwie skubną jedzenia. Potem wprawdzie poprawią dorobiną chrupków, ale Milusi ich nie mogę dawać. A też straciła apetyt. U niej boję się dodatkowo, że to znów dawne problemy.
Wszystkie?
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:nie chodzi o to, że nie wszystko zjadają, tylko że zaldwie skubną jedzenia. Potem wprawdzie poprawią dorobiną chrupków, ale Milusi ich nie mogę dawać. A też straciła apetyt. U niej boję się dodatkowo, że to znów dawne problemy.
Wszystkie?
jak jeden mąż
Milusię podejrzewałam o nawrót problemów z qupalem, ale po nocy w kuwecie był jej biegunkowy urobek
tosiula pisze:no to chyba dzisiaj dzień kota niejadka.a ja się martwiłam co z moją trójką,a tu czytam że wszystkie koty nie jedzą dzisiaj.moje w dodatku cały dzień spia.a ja taki bajerancki aparat na dziś z pracy przytaszczyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości