Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:fajny tekst![]()
W schronisku tak sobie.
Dziurkacz wczoraj poszedł do domu i dzisiaj wrócił![]()
Podobno rezydentka tłukła go całą noc i ludzie zrezygnowali![]()
Szkoda, bo to fantastyczny kocur.
Do adopcji gotowy jest juz Kleksik
Cudny z niego kot![]()
Przyjazny i miły.
Bardzo fajna jest tez Kacunia.
Drobna, milutka koteczka, ale ona musi jeszcze posiedziec w klatce do zdjecia szwów.
Bazylka i Elegancik sa przestraszone![]()
Fajne z nich koty, ale psychicznie nie bardzo sobie radza w schronisku.
No i Tolo bardzo sie pochorował.
Strasznie zasmarkany.
Nie je.
Musiał trafic na leczenie.
iwona_35 pisze:tangerine1 pisze:fajny tekst![]()
W schronisku tak sobie.
Dziurkacz wczoraj poszedł do domu i dzisiaj wrócił![]()
Podobno rezydentka tłukła go całą noc i ludzie zrezygnowali![]()
Szkoda, bo to fantastyczny kocur.
Do adopcji gotowy jest juz Kleksik
Cudny z niego kot![]()
Przyjazny i miły.
Bardzo fajna jest tez Kacunia.
Drobna, milutka koteczka, ale ona musi jeszcze posiedziec w klatce do zdjecia szwów.
Bazylka i Elegancik sa przestraszone![]()
Fajne z nich koty, ale psychicznie nie bardzo sobie radza w schronisku.
No i Tolo bardzo sie pochorował.
Strasznie zasmarkany.
Nie je.
Musiał trafic na leczenie.
Przeciez było wiadomo,że Dziurkacz nie nadaje się do mieszkania z innymi kotami, b/k
Lola_ pisze:artykuł super pomysł, może da do myślenia co niektórym i rozreklamuje kotki![]()
a Strzałeczka pojechała dziś do własnego nowego domku![]()
choć bardzo się cieszę że będzie teraz szczęśliwa to jakoś się łezka w oku kręci, już za nią tęsknię, pusto bez niej![]()
Nowa Duża bardzo już Strzałeczkę kocha to była miłość od pierwszego wejrzenia a ja będę obie dziewczyny odwiedzała hura hura
Po przyjeździe była wystraszona i pomiaukiwała ale jak zobaczyła nową pełną michę, myszki i piłeczkę z dzwoneczkiem to poczuła się już prawie jak najważniejsza domowniczka. Pobawiła się, zjadła, wypróbowała kuwetkę ale boi się jeszcze, zasnęła zwinięta w kłębuszek. Żeby tylko szybko się przyzwyczaiła.
Wszystkiego najlepszego moja kochaniuszko
acha jest teraz Myzią
maciaszek pisze:Dobra duszyczka na dogo dodała dziś katowicki schron na listę do głosowania Krakvetu!
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168
skaskaNH pisze:Słuchajcie, z tym Krakvetem to świetny pomysł, tylko na luty już chyba bedzie ciezko (tak popatrzyłam na wyniki), ale może by rozkręcić cała akcje na marzec? I tu, i na dogo, i wśrod znajomych? Warto spróbować.
Przeczytałam tekst - Karee, świetne. Tez mam nadzieje, ze przynajmniej czesc osob czytajacych zastanowi sie, przemysli... Oby jak najwiecej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 320 gości