Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness pisze:Jednak co do pysia to nie ma płaskiego, można powiedzieć, że jest bardziej podobny do swoich praprzodków.
Sigrid pisze:Wydawało mi się, że nie ma płaskiego pyszczka. Eh, czas okulary sprawić
Agness pisze:Dzięki Kiaropowtórzę mu
Agness pisze:Niestety mam tylko 3 fotki jego zrobione niezbyt dobrym aparatem cyfrowym (z komórki), ale powiększenie możesz zobaczyć w KOTerii. Jednak co do pysia to nie ma płaskiego, można powiedzieć, że jest bardziej podobny do swoich praprzodków.
Sigrid pisze:Aż się boję powiedzieć - w końcu wielu osobom podobają się persiki nowego typu. Ale co tam, powiem. Uważam, że Ramseskowi zdecydowanie podobieństwo do praprzodków wyszło na dobre
Anja pisze:Nigdy nie chcialam kota rasowego z rodowodem. Nie dlatego, zebym cos miala przeciwko hodowlom, ale dlatego ze wiem ze zawsze znajda sie chetni wielbiciele takich ras i kotki znajda dobre domy. Maja przynajmniej wieksze szanse na to niz koty zyjace na wolnosci. Lubie ogladac wystawy, mam kilka kocich albumow. Podoba mi sie bardzo kilka ras, ale chyba nigdy nie zdecyduje sie na zakup. Po prostu w tej chwili nie moge, trudno to wyjasnic :roll
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 103 gości