Zuzia dała się pogłaskać, ale nie miała ochoty zbyt długo przebywać poza sypialnią, więc nie widziałam jej zbyt długo. za to nawiązałam nić porozumienia z Fraszką i Lusią. właściwie to patyk porozumienia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:Pikeny ten Uszat nie dziwie sie ze zakochani w nim byliscie, bo cudo!
Taki prawdziwy kocur!
puss pisze:ciocia puss faktycznie była i przeprowadziła inspekcję![]()
Zuzia dała się pogłaskać, ale nie miała ochoty zbyt długo przebywać poza sypialnią, więc nie widziałam jej zbyt długo. za to nawiązałam nić porozumienia z Fraszką i Lusią. właściwie to patyk porozumienia
Karotka pisze:Kolacja była za słona! Piece w język!
zuzia96 pisze:Cudną masz tę Zuzankę, Karotko. Ale koleżanki też cud koteczki. Która to Fraszka, a która Lukrecja?
Karotka pisze:Oficjalnie oświadczam i potwierdzam, ze Zuzanka juz z nami zostaje i nikomu juz jej nie oddamy!
Karotka pisze:My na naszą Zuzinke chuchamy i dmuchamy, a Zuzia to chuligan jest i rozbójnik!
Ukradła mi kawałek filetu z kurczaka! I nie byłby to wcale wielki problem, gdyby nie to, że filet był cały posypany grubo chili i pieprzem i namoczony w maślance![]()
Koty spały, więc pewna siebie wyszłam dosłownie na chwile z kuchni, ale juz za zakrętem usłyszałam stukot... kiedy przybiegłam, żadnego kota na miejscu przestepstwa juz nie było, tylko po podłodze ciagneły sie czerwone slady. W pierwszej chwili pomyslałam sobie, ze Zuz zwymiotowała krwia, wołam Duzego, za Duzy jak tylko to zobaczył postukał sie w czoło, ze jaka krew i pokazuje mi, ze jednej kurzej cycy brak!
A Zuzia siedziała pod stołem nadmuchana jak sowa i tylko oczami, przewracała... o tak
Karotka pisze:
Mam nadzieje, że nigdzie indziej![]()
Oficjalnie oświadczam i potwierdzam, ze Zuzanka juz z nami zostaje i nikomu juz jej nie oddamy!
Jestesmy w niej zakochani po uszy i nie wyobrażamy sobie, że mielibysmy oddać Dziewuszkę do innego domku. Ale co będe sie rozpisywała...chyba wszyscy, którzy podczytuja ten wątek doskonale o tym wiedzieli od dawna![]()
Duże buziaki w noski dla wszystkich Koteczków z okazji Walentynek odemnie i Zuzanki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 41 gości