jopop pisze:A ja umrę sobie cichutko.
Nie umieraj...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:w łazience:
3 łysolce (2 w piątek znikają do Agalenory)
annskr pisze:Rozdzielacie rodzeństwo ?
jopop pisze:annskr pisze:Rozdzielacie rodzeństwo ?
jakby to powiedzieć... one zostały spokrewnione przez panią karmicielkę, która po złapaniu ich w 3 piwnicach wsadziła je do 1 klatki (bo jedną miała).
![]()
jopop pisze:Osiągnęłam stan kompletnego dna finansowego. Mam 3000 długu. Żeby nie było wątpliwości - dług ten nie wynika z zakupu nowej kanapy do salonu, generują go wszystkie koty za leczenie których płacę - jest ich łącznie kilkadziesiąt, chyba nawet ja straciłam rachubę ile dokładnie. Jeśli ktoś chce i może pomóc - podaję konto, od teraz wszystkie wpłaty na koty pod "moją opieką" (zarówno moje tymczasy, jak i te koty, które są w innych DT, a ja "tylko" finansuję ich leczenie") proszę dokonywać na poniższe konto:
Fundacja Nasza Szkapa
ul. Morcinka 1/3
44-330 jastrzębie zdrój
rachunek: 52 1020 2472 0000 6602 0184 8472
pko bp sa, oddział 1 rybnik
nr IBAN: PL52 102024720000660201848472
kod SWIFT (BIC Code): BPKOPLPW
z dopiskiem "dla JOPOP".
Proszę o niewpłacanie pieniędzy bezpośrednio na moje konto. Jeśli ktoś woli formę gotówkową - można wpłacać bezpośrednio w lecznicy, podając, że to "na koty Asi".
Fundacja będzie rozliczać się z lecznicą, pewnie raz na miesiąc/dwa będę dostawać szczegółowe info dotyczące wpłat, nie chcę kłopotać Agnieszki zbyt częstymi raportami. Za ewentualne utrudnienia przepraszamy...
Amica pisze:Czy ten DT na wsi to NSz?
genowefa pisze:Amica pisze:Czy ten DT na wsi to NSz?
Z tego co mi wiadomo koty (na razie sztuk dwie) pojechały w okolice Wrocławia.
Jana pisze:genowefa pisze:Amica pisze:Czy ten DT na wsi to NSz?
Z tego co mi wiadomo koty (na razie sztuk dwie) pojechały w okolice Wrocławia.
Do Kietlina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości