Biedne Wiejskie Koty cz.3-ZAMYKAMY WĄTEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 12, 2008 10:36

Dzieki Za paluszki :D

Femko i tak wiem ze za chiny nie zrobiłabyś Szczypiorom krzywdy :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto lut 12, 2008 10:40

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lut 12, 2008 11:24

Kociamko - nie wykluczam, że mój lekarz się pomylił co do mozliwości wypisywania skierowań. Ale na wszelki wypadek zadzwoń na tę infolinię w ministerstwie zdrowia. Przepis, że lekarz rodzinny może skierować na rezonans obowiązuje podobno od 1 stycznia i nawet rzecznik pp mógł nie doczytać.
No i kciuki za bezproblemowe usunięcie pomponów :ok:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto lut 12, 2008 11:34

Dziekuje bungo za paluszki i za rady :D
wierzę coraz bardziej że po niteczce do kłebka dojdziemy do celu :D
Pozdrawiam Cie serdecznie i miziam Kocie pociechy :D

Kociama

Post » Wto lut 12, 2008 12:43

Kciuki za cięcie! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 12, 2008 13:51

Nie martw się o Filipka. Pamiętaj, że z Nieba czuwa nad nim jego imiennik, niczym Anioł Stróż. Będzie dobrze!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 12, 2008 13:55

Trzymamy kciuki za Filipka :ok: :ok: :ok:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto lut 12, 2008 15:40

Kociama pisze: /.../wierzę coraz bardziej że po niteczce do kłebka dojdziemy do celu :D /../

No nie ma innej mozliwosci w ogole !!!
Brawo Kociamo, ze tak spokojnie do tego podchodzisz, wszystko po kolei
sie ulozy, jak oni juz sie podogaduja wreszcie, kto ma jakie kompetencje,,
(boja sie i tyle, bo takie badanie kosztuje (?), i podkladke trzeba miec ...)

Z Filipkiem wszystko bedzie dobrze !
my tez trzymamy kciuki
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto lut 12, 2008 15:51

Zowisia pisze:
Kociama pisze: /.../wierzę coraz bardziej że po niteczce do kłebka dojdziemy do celu :D /../

No nie ma innej mozliwosci w ogole !!!
Brawo Kociamo, ze tak spokojnie do tego podchodzisz, wszystko po kolei
sie ulozy, jak oni juz sie podogaduja wreszcie, kto ma jakie kompetencje,,
(boja sie i tyle, bo takie badanie kosztuje (?), i podkladke trzeba miec ...)

Z Filipkiem wszystko bedzie dobrze !
my tez trzymamy kciuki
zo

Rezonans kosztuje kilka setek :( ,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy :( :( :(
Obrazek

Danusia

Post » Wto lut 12, 2008 15:59

trawa11 pisze:Rezonans kosztuje kilka setek :( ,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy :( :( :(

Ja wlasnie Trawko o lekarzach pisalam, i ich strachu przed zlecaniem kosztowniejszych badan ... :) wiem, ze Kociama nie placi (bezposrednio).

Lekarze jak dlugo sie da, beda sie migac, bo z tych skierowan sa pewnie ostro rozliczani - ale w koncu ktos to skierowanie wypisze (amen!) ... jak juz to wszystko ruszy, to pojdzie, perspektywy sa bardzo obiecujace (dobry szpital juz czeka .. )
pozdrawiam
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto lut 12, 2008 16:03

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto lut 12, 2008 16:05

Zowisia pisze:
trawa11 pisze:Rezonans kosztuje kilka setek :( ,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy :( :( :(

Ja wlasnie Trawko o lekarzach pisalam, i ich strachu przed zlecaniem kosztowniejszych badan ... :) wiem, ze Kociama nie placi (bezposrednio).

Lekarze jak dlugo sie da, beda sie migac, bo z tych skierowan sa pewnie ostro rozliczani - ale w koncu ktos to skierowanie wypisze (amen!) ... jak juz to wszystko ruszy, to pojdzie, perspektywy sa bardzo obiecujace (dobry szpital juz czeka .. )
pozdrawiam
zo

Jednak jest dopiero poczatek roku ,wiec nie ma jeszcze tak zlej sytuacji ,jesli chodzi o wypisywanie skierowan :wink:
Jestem dobrej mysli ,ze bez problemu kociamka je dostanie :wink: ,ma ku temu całkowite podstawy
Ani sie obejtzymy ,a kociamka juz zdrowiuteka będzie :wink: :wink: :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lut 12, 2008 16:44

trawa11 pisze:
Zowisia pisze:

pozdrawiam
zo

Jednak jest dopiero poczatek roku ,wiec nie ma jeszcze tak zlej sytuacji ,jesli chodzi o wypisywanie skierowan :wink:
Jestem dobrej mysli ,ze bez problemu kociamka je dostanie :wink: ,ma ku temu całkowite podstawy
Ani sie obejtzymy ,a kociamka juz zdrowiuteka będzie :wink: :wink: :wink:

i za to też potrzymam 1`321643274 kciuków
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lut 12, 2008 19:53

Kociamko, pisz, jak z Filipkiem? Prawda, że wszystko dobrze? Na pewno dobrze! :D
Pozdrawiam i ostrzegam -nie masz wyjścia - musisz być zdrowa! Bo inaczej poruszymy niebo i ziemię :wink:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto lut 12, 2008 21:00

Filipek jeszcze bardzo słabiutki,podsypia cały czas :roll:
Duzy powiedział Wetowi że jak mu sie cos stanie toooooooooooooo 8O
nie dokonczę
Filip to jego pupilek więc cały sie trzasł o niego.
Nie ukrywam że ja tez miałam puls szybszy od Chucka Norrisa.
Polecę do Dzieciaka ,poleżę z nim trochę
Reszta Kociej bandy wystraszona,zmartwiona,nawet Nosek nie ma ochoty dokuczac Filipkowi i nie jest zazdrosny że Duzy go mizia.

Dziekuje Wszystkim za kciuki za słowa otuchy
Musi być dobrze :)
dobranos Wszystkim,jutro znowu sie odezwę :D

Kociama

[poprzednia][następna]