Femko i tak wiem ze za chiny nie zrobiłabyś Szczypiorom krzywdy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze: /.../wierzę coraz bardziej że po niteczce do kłebka dojdziemy do celu/../
Zowisia pisze:Kociama pisze: /.../wierzę coraz bardziej że po niteczce do kłebka dojdziemy do celu/../
No nie ma innej mozliwosci w ogole !!!
Brawo Kociamo, ze tak spokojnie do tego podchodzisz, wszystko po kolei
sie ulozy, jak oni juz sie podogaduja wreszcie, kto ma jakie kompetencje,,
(boja sie i tyle, bo takie badanie kosztuje (?), i podkladke trzeba miec ...)
Z Filipkiem wszystko bedzie dobrze !
my tez trzymamy kciuki
zo
trawa11 pisze:Rezonans kosztuje kilka setek,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy
![]()
![]()
Zowisia pisze:trawa11 pisze:Rezonans kosztuje kilka setek,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy
![]()
![]()
Ja wlasnie Trawko o lekarzach pisalam, i ich strachu przed zlecaniem kosztowniejszych badan ...wiem, ze Kociama nie placi (bezposrednio).
Lekarze jak dlugo sie da, beda sie migac, bo z tych skierowan sa pewnie ostro rozliczani - ale w koncu ktos to skierowanie wypisze (amen!) ... jak juz to wszystko ruszy, to pojdzie, perspektywy sa bardzo obiecujace (dobry szpital juz czeka .. )
pozdrawiam
zo
trawa11 pisze:Zowisia pisze:trawa11 pisze:Rezonans kosztuje kilka setek,ale kociamka ma je zrobic za darmo,w koncu skladki płaci i jej sie nalezy.Tylko ,ze o to skierownie najgorzej ,bo musi je mieć od neurologa.No ,a wiadomo ,te nieszczęsne terminy
![]()
![]()
Ja wlasnie Trawko o lekarzach pisalam, i ich strachu przed zlecaniem kosztowniejszych badan ...wiem, ze Kociama nie placi (bezposrednio).
Lekarze jak dlugo sie da, beda sie migac, bo z tych skierowan sa pewnie ostro rozliczani - ale w koncu ktos to skierowanie wypisze (amen!) ... jak juz to wszystko ruszy, to pojdzie, perspektywy sa bardzo obiecujace (dobry szpital juz czeka .. )
pozdrawiam
zo
Jednak jest dopiero poczatek roku ,wiec nie ma jeszcze tak zlej sytuacji ,jesli chodzi o wypisywanie skierowan![]()
Jestem dobrej mysli ,ze bez problemu kociamka je dostanie,ma ku temu całkowite podstawy
Ani sie obejtzymy ,a kociamka juz zdrowiuteka będzie :wink:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Google [Bot] i 209 gości