Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rennatta pisze:Ja niestety za daleko,ale może bazarek raz na czas.
Martusia;* pisze:Bo chyba rodziców nie ukatrupię za to, że nie chcą się zgodzić na kastracje?
Kasia D. pisze:Martusia;* pisze:Bo chyba rodziców nie ukatrupię za to, że nie chcą się zgodzić na kastracje?
Rodzice Ciebie też chyba nie ukatrupią jeśli bez ich zgody weźmiesz kotkę na sterylkę zasponsorowaną przez kogoś innego albo na talony z gminy, prawda?
A sponsora osobiście zobowiązuję się znaleźć jesli tylko zaniesiesz kotkę do weta na zabieg.
terenia1 pisze:aassiiaa pisze:Rennatta pisze:aassiiaa pisze:To jakas dyskryminacja chyba jestmar_tika pisze: 17-18 letnie dziewczyny mile widzaneJak panowie sie zglosza to chyba tez dobrze
Nie dość,że za daleko to i jeszczem za stara.
No wlasnie![]()
Poza tym skad takie upodobania u dziewczynMlodzi chlopcy to jeszcze mozna zrozumiec ale mlode dziewczyny
No ładnie się namieszało, Marta chyba będziesz musiała się wytłumaczyć z tych młodych dziewczyn
felinae pisze:Ja nie mieszkam w Sosnowcu ale reszte wymagań raczej spełniam. No i pisze sie na dyżury pod nieobecność Emili. Mój grafik jest u Emiś. To tylko prosze o wyznaczenie obowiązków
felinae pisze:Ja nie mieszkam w Sosnowcu ale reszte wymagań raczej spełniam. No i pisze sie na dyżury pod nieobecność Emili. Mój grafik jest u Emiś. To tylko prosze o wyznaczenie obowiązków
mar_tika pisze:aha słyszałam ze bedzie następny transport
mar_tika pisze:aassiiaa silne z nas baby jak pieron ja aż 49 kilo wagi ,a jakie mam muskułyhehe ale faktem jest że rozładunek był sprawny ,bo może my chudziny ale zwinne jak mróweczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 80 gości