Sosnowiec-HILTON DT dla KOTEK Z MAŁYMI NA CITO POTRZEBNE!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 10, 2008 19:50

Kurczę czemu nie mieszkam w Sosnowcu :roll: Co prawda Libiąż-Sosnowiec to nie aż tak bardzo daleko około 2 godziny drogi, ale nie mam jak i czym dojechać... Brat może mnie powieźć najdalej do Chrzanowa lub Oświęcimia... Jak się ma te 14 lat to trudno się gdzieś dalej dostać :?
Obrazek
Moja kochana kicia - Laurana :)

Aniula

Od: Sob sty 19, 2008 10:24

Post » Nie lut 10, 2008 19:52

Rennatta pisze:Ja niestety za daleko,ale może bazarek raz na czas. :D

Renatko bazarek jak najbardziej nam się przyda :lol: ja tu jako główny skarbnik :lol: skapię jak się da no ale za pewne rzeczczy musimy płacić żywą gotówą :roll: co miesiąc czynsz za naszą kociarnię, opłata za prad, i leczenie kociaków - a głównie sterylki to nasze główne koszty, a ostatnio same baby do sterylek, tych kosztów niestety nie uda nam się w żaden sposób obnizyć. :(
Ostatnio edytowano Nie lut 10, 2008 19:53 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 10, 2008 19:52

Martusia;* pisze:Bo chyba rodziców nie ukatrupię za to, że nie chcą się zgodzić na kastracje?

Rodzice Ciebie też chyba nie ukatrupią jeśli bez ich zgody weźmiesz kotkę na sterylkę zasponsorowaną przez kogoś innego albo na talony z gminy, prawda?
A sponsora osobiście zobowiązuję się znaleźć jesli tylko zaniesiesz kotkę do weta na zabieg.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Nie lut 10, 2008 20:24

Kasia D. pisze:
Martusia;* pisze:Bo chyba rodziców nie ukatrupię za to, że nie chcą się zgodzić na kastracje?

Rodzice Ciebie też chyba nie ukatrupią jeśli bez ich zgody weźmiesz kotkę na sterylkę zasponsorowaną przez kogoś innego albo na talony z gminy, prawda?
A sponsora osobiście zobowiązuję się znaleźć jesli tylko zaniesiesz kotkę do weta na zabieg.

Tyle, że już Kasia_1991 proponowała wystawić coś na bazarku w celu kastracji mojego Tigera.
Ale mimo, że ciągle o tym wspominam i wydrukowałam nawet ulotki o kastracji. Na nich nic nie działa;(

Martusia;*

Od: Wto gru 25, 2007 22:02

Post » Nie lut 10, 2008 20:54

Podnoszę do góry bo dla nas to bardzo ważne :!: :!:

terenia1

Post » Pon lut 11, 2008 8:56

terenia1 pisze:
aassiiaa pisze:
Rennatta pisze:
aassiiaa pisze:
mar_tika pisze: 17-18 letnie dziewczyny mile widzane
To jakas dyskryminacja chyba jest :twisted: Jak panowie sie zglosza to chyba tez dobrze 8)

Nie dość,że za daleko to i jeszczem za stara. 8)

No wlasnie :twisted:
Poza tym skad takie upodobania u dziewczyn :roll: Mlodzi chlopcy to jeszcze mozna zrozumiec ale mlode dziewczyny :roll:

No ładnie się namieszało, Marta chyba będziesz musiała się wytłumaczyć z tych młodych dziewczyn :ryk:

No chyba namieszałam :oops:
Chodziło mi konkretnie o to,że chętnie bedziemy też współpracowały z osobami niepełnoletnimi.Ale tak jak wspomniałam osobami odpowiedzialnymi.
Emila wyjeżdza na dwa tyg musimy podelic sie dyżurami u kociaków w Hiltonie.Trzeba naszym pensjonariuszom dac jeść ,posprzatac i podać lek.
Bedziemy dojeżdżac wedlug wczesniej ustalonego grafiku,tak więc nikt nie może sie wyłamać.Kazdy z nas ma swoje obowiązki ,dom,rodzine i pracę,a kociaki muszą dostać regularnie jedzonko i leki.
Dlatego mówię o odpowiedzialności.

A panowie oczywiście też mile widziani :wink: zreszta widzialaś aassiiaa jak nasze dwa chłopki roztropki meczyły się z regałami bubora,jakby panów bylo więcej szybciej i łatwiej poszedł by rozładunek:)

Zresztą malo kto widział nasz Koci Hilton na żywo :twisted:
Jest okazja ZAPRASZAMY

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 11, 2008 9:30

dziewczyny-trzymam kciuki :ok:
super nazwa dla holeliku-mam do niej sentyment, spedzam wakacje na polu namiotowym o nazwie Hilton- zawsze jest cudowni.
Wiec u Was tez tak musi byc :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lut 11, 2008 10:26

Ja nie mieszkam w Sosnowcu ale reszte wymagań raczej spełniam. No i pisze sie na dyżury pod nieobecność Emili. Mój grafik jest u Emiś. To tylko prosze o wyznaczenie obowiązków :lol:

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pon lut 11, 2008 12:40

felinae pisze:Ja nie mieszkam w Sosnowcu ale reszte wymagań raczej spełniam. No i pisze sie na dyżury pod nieobecność Emili. Mój grafik jest u Emiś. To tylko prosze o wyznaczenie obowiązków :lol:

Brawo :ok:
Oczywiscie, ze nie trzeba koniecznie byc z S-ca ale np z osciennych miast i miec czas, chec oraz zaciecie do przyjezdzania i pomagania.
Marta szybko nam poszlo bo przeciez jeszcze my bylysmy - silne baby ;)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon lut 11, 2008 14:22

felinae pisze:Ja nie mieszkam w Sosnowcu ale reszte wymagań raczej spełniam. No i pisze sie na dyżury pod nieobecność Emili. Mój grafik jest u Emiś. To tylko prosze o wyznaczenie obowiązków :lol:

No proszę nasza doktorka pierwsza rwie sie do roboty :wink:
Zbierzemy ekipę to spotkamy się i wszystko dogramy..

No to nadal czekamy zapraszamy do naszej ekipy.
Opieka nad kociastymi to nie tylko obowiązek,to takze przyjemność.
Te kociaki ktore teraz mieszkaja w Hiltonie to straszne mizaki.
Mizianie dla opiekuna oczywiscie gratiss :D

aassiiaa silne z nas baby jak pieron ja aż 49 kilo wagi ,a jakie mam muskuły :wink: hehe ale faktem jest że rozładunek był sprawny ,bo może my chudziny ale zwinne jak mróweczki :wink:

aha słyszałam ze bedzie następny transport :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 11, 2008 21:01

Tych reszty wymagań to nie mamy nawet my razem wzięte - tzn ja, Emiś i Marta. Dziękujemy bardzo bardzo :lol:

terenia1

Post » Pon lut 11, 2008 22:11

W Hiltonowskich apartamentach obecnie przebywają:

Obrazek - Balbinka - roczna koteczka grzeczna, miziata i "gadająca" przy zastrzykach. Dziewczyna ma leczony KK. Ma przecudne zielone oczyska, których nie chciała pokazać przy robieniu zdjeć :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek - Przylepka - ok. 6 miesięczna koteczka. Imię mówi samo za się :wink: Jutro przychodzi chętny domek na rozmowę :) Trzymajcie kciuki!

Obrazek Obrazek - Czort - ok. 3 miesięczny kociak. Znaleziony na działkach. Miał być uśpiony, bo ma KK :roll: . Kociak jes bardzo żywy, drapie pazurki na drapaku, bawi się myszką i mizany wywala brzucholek do głasiania :1luvu:

Obrazek Obrazek - Batmanka - kilkuletnia koteczka. Jest w zaawansowanej ciąży :? Na środę jest umówiony zabieg... W schronisku koteczka uciekała przed ludźmi. Teraz jak tylko przychodzę do Hiltona to włancza traktorek i łasi się do drzwiczek boksu. Kotka ma ogromny apetyt i dzielnie znosi zastrzyki. A imię zawdzięcza czarnej masce, przez którą wygląda jak Batman :)

Obrazek Obrazek - Małpka - kilkuletnia koteczka. Najprawdopodobniej od kilku lat choruje na kk. Ma ogromne nadżerki w pysiu, gdy ją zabierałam cały pysio miała w strupach i zaschniętych glutkach :? Teraz dziewczyna wygląda dużo lepiej, ale wciąż kicha. Jutro robimy badania krwi, bo ma powiekszoną nerkę. Ogólnie kotka jest w niezłej kondycji, bardzo duża i grubiutka. Nie wiem w jaki sposób ona jest w stanie jeść z takimi nadżerkami i do tego chętniej wsuwa chrupy niż gotowane mięsko... No i rozpiera ją energia, robi ciągłe przemeblowania w swoim apartamencie :wink: Bardzo tulasta i traktorasta.

Te kociaki czekają na ludzi chętnych poświęcić im troszkę czasu...

Felinae, zawsze możemy na Ciebie liczyć :) :1luvu:
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon lut 11, 2008 23:12

mar_tika pisze:aha słyszałam ze bedzie następny transport :D

ano ma byc :) troche kafelek jeszcze Wam podrzucimy :)

mar_tika pisze:aassiiaa silne z nas baby jak pieron ja aż 49 kilo wagi ,a jakie mam muskuły :wink: hehe ale faktem jest że rozładunek był sprawny ,bo może my chudziny ale zwinne jak mróweczki :wink:

ano tusza to my nie grzeszymy ale za to sprytem owszem ;)

aassiiaa

Post » Wto lut 12, 2008 18:48

Ochotnicy gdzie jesteście odezwijcie się :roll:

terenia1

Post » Wto lut 12, 2008 22:06

Halo, halo gdzie chetni do glaskania slicznych kotow :)

aassiiaa

[poprzednia][następna]