Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2008 10:42

dawno nic nie pisaliśmy...
W sobotę Niuniek wrócił do siebie. Najwyższy czas, bo znów pojawiły się spięcia. Chłopaki tłukli się tak, że już nie wiedzieliśmy co robić :( Co prawda jego Duży stwierdził, że mu kota popsułam, bo Niuniek deliktany się zrobił jak francuski piesek i chyba, mimo nienajlepszego ostatnio współżycia z naszymi rezydentami, troszkę tęskni za towarzystwem, bo łazi po domu i pomiaukuje. Mimo wszystko uważam, że dla niego lepiej będzie "na swoim". Odpocznie, w końcu w jego wieku, należy mu się trochę spokoju.

Za to martwię się Klemensem. Wczoraj mieliśmy "dzień dla kota" i zauważyłam, że Klemcio schudł :( zwłaszcza śnupka mu zmizerniała, oczka ma jakieś jakby ciut "wpadnięte". Jestem panikara, ale TŻ wcale nie zaprzeczył i to mnie martwi najbardziej :(

Klemens zachowuje się normalnie, ładnie je, biega, szaleje z Marcelem, ale mimo wszystko... może powinniśmy się skontrolować. Zrobić badania krwi, rtg, nie wiem. Ale jeśli raczysko znów ruszyło, to żadne badania chyba nie pomogą :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 11, 2008 10:46

Inga, zróbcie te badania, tak dla świętego spokoju. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek wagi, bez wyraźnej, zdrowotnej przyczyny.
A właścicielowi Niuniola trza poradzić, żeby się dokocił i już ;)
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon lut 11, 2008 10:57

bechet pisze:Inga, zróbcie te badania, tak dla świętego spokoju. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek wagi, bez wyraźnej, zdrowotnej przyczyny.
A właścicielowi Niuniola trza poradzić, żeby się dokocił i już ;)

Zgadzam się z Bechet w całości. Zrób badania no i zważyć przy okazji, żeby sprawdzić czy to omamy wzrokowe, czy faktycznie spadek.
Dużo zdrówka dla Klemensa!!!! :ok:
Marcelibu

Post » Pon lut 11, 2008 11:51

Georg-inia zrób badania, zważ kociambra, bo albo będziesz miała czym się niepokoić. albo Ci ulży. Teraz i tak chodzisz zmartwiona na pewno! Poza tym schudnięcie może być chyba też spowodowane "wcirami" od Niuńka. NIe to, że się znam ale myślę, że to całkiem prawdopodobna wersja... no chyba, że jednak całkiem nie!

Kciuki za Was i cała masa pozytywnych myśli już do Was płynie!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon lut 11, 2008 12:11

Inga, a ważyłaś Klemensa? Dużo schudł?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon lut 11, 2008 13:08

nie ważyłam go ostatnio, dużo chyba nie schudł, ale wiecie, jakie on ma futro... nic się domacać nie można pod tym kożuchem...
Ale mordka taka jakaś dziwna. On ma główkę jak logo whiskasa, a teraz policzki jakby zapadnięte, oczy jakby wpadły do środka głowy, za głęboko są... takie ślepka miał Rastaman :(

Georg-inia

Post » Pon lut 11, 2008 13:16

Georg-inia pisze:nie ważyłam go ostatnio, dużo chyba nie schudł, ale wiecie, jakie on ma futro... nic się domacać nie można pod tym kożuchem...
Ale mordka taka jakaś dziwna. On ma główkę jak logo whiskasa, a teraz policzki jakby zapadnięte, oczy jakby wpadły do środka głowy, za głęboko są... takie ślepka miał Rastaman :(

Inguś, nie denerwuj się na zapas (wiem, wiem, łatwo mówić...). Zrób te badania krwi, rtg i będziesz wiedziała " co w kotku piszczy" ;)
Mocne kciuki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon lut 11, 2008 14:23

Zrób mu badania i oby rozwiały Twoje wątpliwości. Mozne Kciuki za Klemensia :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 11, 2008 16:08

Zbadaj chłopaka i nie martw się na zapas. Kciuki za Klemensa :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 11, 2008 18:16

Georg-inia pisze:nie ważyłam go ostatnio, dużo chyba nie schudł, ale wiecie, jakie on ma futro... nic się domacać nie można pod tym kożuchem...

Co mówią osoby, które jakiś czas nie widziały Klemensa? Czy widzą różnice w pycholku?
Marcelibu

Post » Pon lut 11, 2008 19:53

Marcelibu pisze:Co mówią osoby, które jakiś czas nie widziały Klemensa? Czy widzą różnice w pycholku?

wiesz, nas ostatnio mało kto odwiedza :oops:
ja gonię w piętkę, TŻ też, czasu mało na spotkania towarzyskie ...

Georg-inia

Post » Pon lut 11, 2008 20:14

oj Puchatku, nie martw dużej :(
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon lut 11, 2008 21:03

"pierworodny" Georg Zmarszczone Czoło ;)

Obrazek

no już niech ci będzie, Duża...
Obrazek

prawy profil
Obrazek

lewy profil
Obrazek

no i czego świecisz, hę?
Obrazek

przeciez chyba widać, że śpimy?...?
Obrazek

Georg-inia

Post » Pon lut 11, 2008 21:20

Georg-inia pisze:przeciez chyba widać, że śpimy?...?
Obrazek

słodka parka :1luvu:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon lut 11, 2008 21:57

Georg to normalnie, jak książę :D :love: . O matkozcórką jaki jest piękny! Ja chyba nie widziałam jego foty. Zatkało...
Klemensiowe pycho śliczne, wg mnie zdrowo wyglądające, pyzate, wąsiska piękne. Ślicznota normalnie :love: , ten :oops: , ślicznot chciałam sie wyrazić.

Jak zrobisz badania - wstaw wyniki, proszę.
Marcelibu

[poprzednia][następna]