Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiar pisze:A ja mam nadzieję, że takie dwa rude, które zapisuję do kącika rudych arystokratów, znajdą domek, razem...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2826984#2826984
Clara80 pisze:Ach dziękuję.A jaki przytulasty-tuli się jak dziecko,opiera łapkami o ramię i myzia głowką w moje uchoa gdy jest noc a moje włosy leżą na poduszce,to ciężko go od nich odciągnąć,bo zaczyna się ugniatanie...
Iskropka pisze:Cześć Tofficzku! Gdzie Ty się podziewasz?
Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Ach dziękuję.A jaki przytulasty-tuli się jak dziecko,opiera łapkami o ramię i myzia głowką w moje uchoa gdy jest noc a moje włosy leżą na poduszce,to ciężko go od nich odciągnąć,bo zaczyna się ugniatanie...
Brat bliźniak FelkaFelek zaczyna mruczeć i łasi się do twarzy, wchodzi na szyję i się wtula, a jak się położę to mi głowę masuje i włosy ugniata
Clara80 pisze:to pierwszy klub do którego należęa ilu znajomych będę miał.Ostatnio jak byłem u weta to wszystkie koty przede mną i za mną były kocurkami i wszystkie były rude.I każdy się dziwił jaki zbieg okoliczności-nawet ja.A jeden taki to nie umiał miauczeć,ale ja miauczałem za niego,za siebie i za kilku innych...
Clara80 pisze:Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Ach dziękuję.A jaki przytulasty-tuli się jak dziecko,opiera łapkami o ramię i myzia głowką w moje uchoa gdy jest noc a moje włosy leżą na poduszce,to ciężko go od nich odciągnąć,bo zaczyna się ugniatanie...
Brat bliźniak FelkaFelek zaczyna mruczeć i łasi się do twarzy, wchodzi na szyję i się wtula, a jak się położę to mi głowę masuje i włosy ugniata
ale numerSylwek jest przygarnięty i kto wie czy nie bracia...
Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:to pierwszy klub do którego należęa ilu znajomych będę miał.Ostatnio jak byłem u weta to wszystkie koty przede mną i za mną były kocurkami i wszystkie były rude.I każdy się dziwił jaki zbieg okoliczności-nawet ja.A jeden taki to nie umiał miauczeć,ale ja miauczałem za niego,za siebie i za kilku innych...
Ja też jestem niezłym kocim kolegą. Spójrz jakie mam ładne zdjęcie w podpisie(rudy kolega po prawej)
Tofficzek
Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Ach dziękuję.A jaki przytulasty-tuli się jak dziecko,opiera łapkami o ramię i myzia głowką w moje uchoa gdy jest noc a moje włosy leżą na poduszce,to ciężko go od nich odciągnąć,bo zaczyna się ugniatanie...
Felek też jest przygarnięty, ale ma 8 miesięcyWłaśnie mi siedzi na kolanach i mruczy. Przed chwilą tulił się do mojej twarzy
MarciaMuuu pisze:Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Cinnamoncat pisze:Clara80 pisze:Ach dziękuję.A jaki przytulasty-tuli się jak dziecko,opiera łapkami o ramię i myzia głowką w moje uchoa gdy jest noc a moje włosy leżą na poduszce,to ciężko go od nich odciągnąć,bo zaczyna się ugniatanie...
Felek też jest przygarnięty, ale ma 8 miesięcyWłaśnie mi siedzi na kolanach i mruczy. Przed chwilą tulił się do mojej twarzy
No wypisz wymaluj - mój Rudy![]()
No to na pewno musi byc rodzina
Cinnamoncat pisze:Iskropka pisze:Cześć Tofficzku! Gdzie Ty się podziewasz?
Muszę przyznać, że zrobiłem się taki leniwy (jak Felek), że nawet nie chce mi się podejść do monitoraOdpoczywam całymi dniami ...
Iskropka pisze:Cinnamoncat pisze:Iskropka pisze:Cześć Tofficzku! Gdzie Ty się podziewasz?
Muszę przyznać, że zrobiłem się taki leniwy (jak Felek), że nawet nie chce mi się podejść do monitoraOdpoczywam całymi dniami ...
Tofficzku możesz sobie oczywiście odpoczywać ale po wizycie na forum!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości