Moderator: Estraven
Rachelinka pisze:
Czesc! Jka fajnie ze wpadlyscie, a Sonia to faktycznie prawdziwa dzika dzika czarna pantera. Bonifacy jest zachwycony, ja tez![]()
![]()
![]()
![]()
Superanckie zdjatka, a czy Ty soniu widzialas kiedys krowe![]()
Bonifacy ciekawy
Rachelinka pisze:Dzien Dobry wszystkim!
A ja sie musze pochwalic ze Duza zrobila mi niespodzianke i koszyczek, ktorego do tej pory nie lubilem postawila i na moim ulubionym regale, zeby jak mowi, kurzy nie scieral czy cos takiego i wiecie co? teraz to jest moj ulubiony koszyczek.![]()
B.
Lucky13 pisze:Dzień dobry.![]()
Przedstawiam moją czarną,wredną kocicę,Fifi.Jest ok. 3 letnią kicią wywaloną z domu przez swoją dawną "właścicielkę".Okociła się na dworze i była u mnie na tymczasie.Dziciaki poszły do nowych domków,a Fifuń już została.
Wredna jest.
Gryzie,drapie,rzuca się na nogi i ręce,syczy.
genowefa pisze:Dopiero tu zajrzałam i co widzę? Czarne pantery się tutaj zapisuje. Oto moja pantera: Pela Czarna Bestia, mój chowaniec
Pelcia została podrzucona razem z kociakami do ludzi, od których ją adoptowałam. Ma złamany koniec ogonkapozostałość po poprzednim życiu
Rachelinka pisze:Lucky13 pisze:Dzień dobry.![]()
Przedstawiam moją czarną,wredną kocicę,Fifi.Jest ok. 3 letnią kicią wywaloną z domu przez swoją dawną "właścicielkę".Okociła się na dworze i była u mnie na tymczasie.Dziciaki poszły do nowych domków,a Fifuń już została.
Wredna jest.
Gryzie,drapie,rzuca się na nogi i ręce,syczy.
Moga sobie lapki podac z Bonifackiem..on ma to samo..w koncu jak na carne pumy przystaloSERDECZNIE WITAMY!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], MB&Ofelia, sebans i 477 gości