Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emiś pisze:Piszę króciutko, bo muszę wstać o 5, żeby przed pracą zdążyć oporządzić stadko.
Są u mnie teraz 3 kociaste.
Dwa ze schroniska:
Bardzo miziasta Przylepka, półroczna szylkrecia, lekko pokichuje, ale ma ładny apetyt i jest aktywna![]()
![]()
i bardzo zasmarkana ok. roczna Balbinka. Ciągle kicha biedaczka, cały dzień nic nie zjadła, dopiero teraz, gdy przyniosłam jej kolację to zaczęła jeść. Może obejdzie się bez kroplówek.![]()
![]()
No i Czort z działek. Też bidok zasmarkany, ale oczka znacznie lepsze po całodziennym zakrapianiu, niż wczoraj.![]()
Na kolację nie wyszedł, bo zkleciłam dziś taką artystyczną budkę i się tam zaszył.![]()
Maluch ma 3 - 3,5 miesiąca. Bardzo ładnie bawił się myszką. tuli się i barankuje.
Wszystkie kociaste są kuwetkowe, kupalki pozostawiają jeszcze trochę do życzenia, ale biegunek brak na szczęście.
mar_tika pisze:terenia1 pisze:Maluszki wieczorem dziewczyny przywiozą do mnie, tylko wiemy tyle że to maluszki, zdjecia wkleję wieczorkiem. Ja leżę w łóżku z bólem gardła, i od dzisiaj leniuchuję na zwolnieniu lekarskim, z jednej strony dobrze się złożyło bo przez najbliższe kilka dni będę cały dzień w domu więc i opieka nad maluszkami bedzie troszkę łatwiejsza, oby tylko nie chorowały[/quo
heheh maluszki przyjechaly do teresy!!
Miuti pisze:Zgłosiła się do mnie osoba, która może dać materac meblowy sprężynowy. Jeżeli się przyda, załatwia dowóz w ramach Krakowa.
Jakby co - dajcie znać.
Miuti pisze:Zgłosiła się do mnie osoba, która może dać materac meblowy sprężynowy. Jeżeli się przyda, załatwia dowóz w ramach Krakowa.
Jakby co - dajcie znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek, Wojtek i 62 gości