Zuzanka-mruczy dla Nightrose.Wet od nerkowców szukany WAWA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 04, 2008 16:15

Za zdrowie brata Nightrose :ok: :ok:
Zuzanko,szczęścia ci życzę :lol:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pon lut 04, 2008 20:41

Za zdrowie :ok: :ok: :ryk:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lut 04, 2008 20:56

Zuzanka - powitała mnie dzisiaj ósemkami, ale wyszła z szafy dopiero kiedy ja przyszłam.... cały dzień spędziła w ukryciu :(
Pokazałam jej zabawki, dostała też mieszankę suchego, któremu nie mogła się oprzeć:))) Będą fotki -chociaż niezbyt artystyczne. Ale w dalszym ciągu była bardzo zestresowana moimi zwierzakami, atakowała je. Wszyscy się w sumie męczyli....

Od 15 minut jesteśmy w nowym domku - co tu ukrywać - superowym
:P :P :P :P :P :P
Zuzanka gada i ociera się o wszystko i o wszystkich, na pewno będzie jej tu super!!!! Zresztą wcale się nie chowa - buszuje po całym pokoju :wink:
Za chwilę pewnie domek będzie się rozpływał w zachwytach :lol: :lol: :lol: Bo właśnie potwierdził, że jest już zakochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: - po uszy!!!
A ja mam zgodę na odwiedziny!!!!!!!!
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:
:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
p.s. Zuzanka będzie mieć w nowym domku zawsze świeże mięsko - prosto z akwarium

:twisted: :twisted: :twisted:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon lut 04, 2008 21:13

:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :D
WRESZCIE :!: :!: :!: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon lut 04, 2008 21:20

Zuzanko!
Koniec tułaczki :D
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dla Ciebie śliczna Zuzanko
i TWOICH Dużych :D :catmilk:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lut 04, 2008 21:42

Zuzanko!!! :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Pon lut 04, 2008 21:49

No to tak jak mówiłam- kot wybrał sobie dom 8)

Cieszę się :D

Angiee

Od: Pon lut 04, 2008 14:06

Post » Pon lut 04, 2008 22:45

dziewczyny, chyba się popłaczę ze szczęścia :)
nie wierzę....... :))))))))

Domku Zuzanki, Zuzanko - brak mi słów, jak bardzo, bardzo..... :D

Angiee - wygląda, że miałaś rację :)

Never - DZIĘKUJĘ. no, wszystkim dziękuję :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto lut 05, 2008 0:03

ze tak nieskromnie powiem, chyba naprawde jej u mnie dobrze. Od samego poczatku nie chowala sie tylko byla bardzo ciekawska, chciala zwiedzic kazdy zakamarek mojego mieszkania. :) zjadla juz cala miseczke puriny i sie zalatwila pieknie do kuwetki :) Sloneczko kochane :love:

Nightrose

Od: Sob gru 22, 2007 22:21

Post » Wto lut 05, 2008 0:10

Nightrose - to będzie pierwszy dom, w którym Zuzanka się nie chowa 8O :lol:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto lut 05, 2008 1:06

Wreszcie skończyła się tułaczka biednej Zuzanki.
Zuzanko bądź szczęśliwa w nowym domku.
Domku - dziękuję :flowerkitty: .
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto lut 05, 2008 8:26

to ja dziękuję za takiego pięknego kota :)

Niepokoi mnie jednak to, że jak sie ją głaszcze sprawia wrażenie zadowolonej, ale chwilę później syczy :/ i ma dziwne nerwowe skurcze sierści na grzbiecie (trochę jak mój Lazarus po bolesnych zastrzykach u weta). Wcześniej też tak miała? :>

aha i kwiatki - powiedzcie mi proszę jakie kwiatki oprócz fikusów muszę wyeksportować na górne półki?

Dziś już podjadła(purina naprawdę jej bardzo smakuje), obeszła cały dom a teraz sie schowała pod wanną i śpi :) W ogóle nie korzysta z kryjówki, która dla niej przygotowałam a w nocy spała przy moim łóżku :)

Nightrose

Od: Sob gru 22, 2007 22:21

Post » Wto lut 05, 2008 8:57

Bardzo sie cieszę.
Dopiero wczoraj poznałam historię Zuzanki, już się zdążylam zestresowac, a tu - taka historia :)
Szczęścia kocinko w nowym domu!
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto lut 05, 2008 9:43

Ja tylko dodam, że rzeczywiście Zuzance jest dobrze - nie chowała się, zwiedziła w ciągu - no nie wiem, godziny? całe mieszkanko..... Ocierała się o kwiatki, o meble, o nas.... :P I cały czas gadała, a właściwie śpiewała :P :P :P
Ja myślę, że to jednak jest typowa jedynaczka - bo to był pierwszy domek bez kotów i bez dzieci, spokojny..... Ona zachowywała się nie jak strachulec, tylko jakby to był jej domek.....tak jak każdy bezproblemowy futrzak :P
U mnie ogromnym problemem były koty - ale pomimo tego wyszła po paru godzinach, zwiedziła mieszkanie - tylko, że towarzyszyły temu okropne syki i warczenie...., kuwetkowała, a wczoraj zjadła..... Moich kitek się strasznie bała....... ale mimo wszystko nie był to kot, który przez 4 dni nie wychodzi zza lodówki :evil: :evil: :evil:
Na pożegnanie pokazałam jej całą miskę zabawek, a moje futra zademonstrowały co się z nimi robi. Zuzek nawet zaczął się bawić 2 myszkami, i brzęczącą piłeczką, ale widać było, że nie jest chyba do tego przywyczajona..... a dużą futrzaną mysz obwarczała! :twisted: :twisted: :twisted:
Nowy domek jest superowy! A ja po raz kolejny zadaję sobie pytanie: przypadek czy przeznaczenie? Bo gdyby nie ta okropna noc i ataki na moje koty, które zaowocowały apelem Sis, ten wspaniały domek by się nie ujawnił.....
Co tu dużo mówić, jest super, Zuziszcze jest wspaniałym kotem, biegała wczoraj z podniesioną antenką i machała tą przecudną kropeczką na ogonie.... wskakiwała na wszystkie meble, sprawdzała, obwąchiwała i cały czas śpiewała :P :P :P Pewnie niedługo ją zobaczę, a na razie czekam na wieści z domku..... :P :P :P

Never

Post » Wto lut 05, 2008 9:58

Niepokoi mnie jednak to, że jak sie ją głaszcze sprawia wrażenie zadowolonej, ale chwilę później syczy :/

U mnie też tak miała - od samego początku, jeszcze zanim weszła do szafy - ogonek poniesiony, Zuzanka mówi, ociera się, a za chwilę syczy i warczy. Ja myślałam, że to z powodu moich kotów, bo one się koło mnie kręciły..... Mam nadzieję, że to nic poważnego....może ona trochę jeszcze niepewnie się czuje? tyle rzeczy się ostatnio z nią działo.....

Never

[poprzednia][następna]