Mis za TM [*]Uwaga na Gonie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2008 19:53

Ciekawa jestem czy to nie ta sama gonia z dogo, która została zbanowana... Miała Asta i koty, potem ast zniknał teraz ma yorka i szuka drugiego do pary... :evil:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pt lut 01, 2008 19:57

Chyba to ta sama bo tamta na dogo pisala, że jest z Trójmiasta - pisała pod dwoma nickami >gonia< i niunia.

na szczęście na dogo jest zbanowana ale co stało się ze zwierzetami to nie wiadomo...

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pt lut 01, 2008 20:12

Coś na rzeczy na pewno jest :(
Szkoda, że Gonia sama się nie odezwie i nie spróbuje chociaż wyjaśnić co faktycznie się wydarzyło.
A może ktoś mógłby zadzwonić do niej?
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pt lut 01, 2008 20:18

Widzę że pod moją nieobecność dużo się działo a tylko dla tego że ktoś twierdzi że dzwonił do weta mimo że tam nie dzwonił!!!!Napewno nikt krzywdy mu nie zrobił!!!!Nie czytałam jeszcze wszystkiego ale powiem krótko dla mnie jest to chore oskarżać kogoś bez podstawnie!!!Staraliśmy się mu pomuc ale niestety nie byliśmy w stanie!Tak poza tym Izabela wogle nie kazała nam z nim jechać na kroplówki.Powiedziała tylko że za jakiś czas trzeba powtórzyć badania!!!Zresztą nie mam podstaw się tłumaczyć!Nie zrobiłam nic złego wręcz przeciwnie.Skoro ktoś myśli inaczej to znaczy że nie zależy mu na dobru zwierząt skoro to e ktoś bierze kota ze schroniska,zapewnia mu dom,opiekę i dużo miłości.Szkoda że chciałam pomóc!!!Już więcej tego błedu nie popełnie!!!
Obrazek

>.Gonia.<

Od: Wto maja 22, 2007 15:44

Post » Pt lut 01, 2008 20:24

A co do zbicia majątku na Misiu to udało się wam świetnie!Cała kolejka na kupno by się ustawiła.Ogłoszenie typu umierający persopodobny za 900zł. sprzedam!!!Świetne to było!!!Kot z niewydolnością nerek znawczynie ma obniżony poziom chormonów więc do zapłodnienia też nie jest zdolny!!!
Obrazek

>.Gonia.<

Post » Pt lut 01, 2008 20:28

Obawiam się, Goniu, że musisz się jakoś wytłumaczyć. Chodzi też o to, żebyś rozwiała nasze wątpliwości i nie stracila możliwości udzielania się na forum.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lut 01, 2008 20:34

>.Gonia.< pisze:Kot z niewydolnością nerek znawczynie ma obniżony poziom chormonów więc do zapłodnienia też nie jest zdolny!!!

Dlatego nie było warto go leczyć ? Kobieto, przekonaj nas, że nic złego nie zrobiłaś, bo cholera, włos się na głowie jeży , a nóż w kieszeni otwiera!
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt lut 01, 2008 20:37

Oby Gonia ,oby :? Przyznam się szczerze,że (przeczytałam cały wątek ,na Miau i część na Dogomanii) niestety,Wszystko przemawia na Twoją niekorzyść,ja swojego kota nie dała bym Ci nawet na 1 dzień.Może się mylę,ale fakty są przeciwko Tobie,a nie sądzę ,żeby Ktoś godny zaufania,podawał nieprawdziwe info. na forum

olek73

Od: Śro sty 09, 2008 18:44

Post » Pt lut 01, 2008 20:39

Jakie wątpliwości?Czy ktoś naprawde twierdzi że złe jest to że go wzieliśmy i za wszelką cene chcieliśmy mu pomuc?Skoro ktoś chce porozmawiać ze mną moim mężem lub resztą rodziny którzy odwiedzali nas i wiedzą jak go traktowaliśmy nie ma problemu.Wole rozmowę na żywo niż tłuczenie w klawiature!To nie rozmowa typu potyczka słowna lub kłótnia o lizaka.To było żywe stworzenie które niestety odeszło ale napewno nie z naszej winy.Bardzo mi przykro że Misiaczka nie ma już wśród nas!Co do tymczasów to niestety dachowce też u nas były.Naprzykład cała rodzinka kociaków z KK.Które też wyleczyliśmy.Proszę dokładnie poszukać.Sami mamy w domu dachowca znalezionego w kartonie pod śmietnikiem i jakoś nie wygląda na zabiedzonego!Obecnie dokarmiam całą kocią rodzinkę(wątek też na forum ale nikt się nimi nie interesuje)z której jedna kicia też prawie u nas mieszka.No i taka jestem straszna bo pomagam tym kotką!!!!Przykro się robi jak coś takiego się czyta!!!
Obrazek

>.Gonia.<

Post » Pt lut 01, 2008 20:45

>.Gonia.< pisze:persopodobny

:( przykre jest ,że stało jak się stało !!

ja mam tylko jedno pytanie - w czym ten kociulo przypominał Persa :
Obrazek

i dlaczego tytuł topiku tak brzmi : "Pers -Gdynia ma domek u Goni :D/chore nerki:("

Chwała i serdeczne podziekowania Wam za to ,że pomagacie takim bidom ....ale nie mieszajcie w głowch ludziom i nie nazywajcie kotów wielorasowych długowłosych mniej lub bardziej - Persami !!!!!!
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pt lut 01, 2008 20:54

Biorąc kota ze schroniska zaniedbanego,często chorego,
nie wystarczy dać mu dom i wiele miłości.
Taki kot najczęściej i najbardziej potrzebuje dobrego weta,
regularnego leczenia,często bardzo kosztownego.
Jeśli bierze się kota chorego i nie leczy,
to skazuje się go na śmierć w cierpieniach.

Jeśli go leczyłaś masz przecież wyniki badań,książeczkę,wypis z lecznicy...cokolwiek.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt lut 01, 2008 20:55

Gonia, bez awantur. Powiedz, rzeczowo i spokojnie, skąd wzięło się zamieszanie z wetami. Dlaczego weci mówią co innego niż ty? Dlaczego ci, którzy biorą udział w wątku, mieliby kłamać?

Chcemy wyjasnić.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lut 01, 2008 20:57

Gonia, Gisha dzwoniła dziś do Kończaka, rozmawiała i synem, i z ojcem. Na oczy nie widzieli, ostatnio, zadnego persa z chorymi nerkami. Gisha jest osobą poważną i bardzo przejmuje się losem kotów. Uwierz mi Gisha bardzo martwiła się o Miska, i zadzwoniła zeby wiedzieć. Ludzie z Trojmiasta, ktorzy znają Gishe wiedzą, ze na pewno nie napisalaby tego co napisała w watku, gdyby nie dzwoniła. Gonia niestety... ale chyba Ty jestes tu klamczuchą, na pewno nie Gisha.
Jestem ciekawa co dzieje sie z Norwegiem, ktorego łapałyśmy pod psychiatrykiem z Tess.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64556&highlight=
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt lut 01, 2008 20:59

dadunka, jasne że to nie jest rasowy pers, to schroniskowiec mniej lub bardziej "w typie", ale chyba nie o to w tym momencie chodzi?

Goniu, w tym wątku odzywały się głównie osoby mające doświadczenie z kotami chorymi na nerki. Kocurek wyniki miał straszne. Więc chyba to, czy Izabela kazała Ci jeździć na kroplówki czy nie nie zmienia faktu, że tyle osób podpowiadało Ci co robić. Zresztą jak znam Izabelę, napewno była pewna, że z takimi wynikami odwiedzisz weta, poza tym masz swój własny rozum. I o to ludzie mają pretensje. Kot z takimi wynikami potrzebuje bardzo specjalistycznej, intensywnej opieki weterynaryjnej. I tak nie wiadomo, czy by się udało, ale wtedy, gdyby kroplówki nie działały i mocznik się nie wypłukiwał skróciłoby się przyajmniej kotkowi mękę.
Nie czytałam wątków na dogo i prawdę mówiąc nie mam ochoty, ale chciałabym otrzymać od Ciebie konkretną informację CO zrobiłaś żeby kocurkowi pomóc. Jestem pewna, że gisha nie zmyśliła tego telefonu do Kończaka, za dobrze ją znam.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt lut 01, 2008 21:02

starchurka pisze:Gonia, bez awantur. Powiedz, rzeczowo i spokojnie, skąd wzięło się zamieszanie z wetami. Dlaczego weci mówią co innego niż ty? Dlaczego ci, którzy biorą udział w wątku, mieliby kłamać?

Chcemy wyjasnić.

Gonia, ja również proszę o takie wyjaśnienia..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]