[quote="Anda"]Tiger czy to nowe schronisko ma jakies potrzeby typu jedzenie, środki czystości?[/quote
ABSOLUTNIE WSZYSTKO jest potrzebne
Środki czystości typu płyn do mycia naczyń , płyn do mycia podłogi ...
Potrzebne bardzo , bo idzie tego hektolitry ....
Szczeniaki i gryzione pieski w boksach biegają luzem po korytarzach , poupychane we wszelkich możliwych pomieszczeniach .........i gnojstwo leje i koopka na potęgę ......
Dziś jak weszłąm rano do schroniska , to pośliznęłam się w samym wejściu i to bynajmniej nie na skórce od banana
A jedzenie ..w każdych ilościach ....
Teraz zwierzaki najadają się do syta , dostają odpowiedznią ilośc karmy , ale na miesiąc jest policzony dany limit ( w przyblizeniu) i na pewno nie wystrczy i trzeba będzie domawiać ..a to znowu dodadtkowe , niezaplanowane koszty .....
Myślę , że już całkiem niedługo będzie widać efekty na psiarni......nie będzie zagłodzonych psów .......
Koty jedzą obecnie suchą karmę i gotowane mięso mielone z ryżem ....Jedzenia mają pod dostatkiem ....
Ale to tylko dlatego , że obecny administrator - pani dr wet nie wyobraża sobie żeby zwierzaki miały puste brzuchy
Koszty zakupu karmy dla kotów i miesa mielonego są ogromne ..więc każda pomoc w postaci każdej karmy - bardzo nas ucieszy ....
A to Maluszek - nazwałam go Pasibrzuch

Nie mogłam się powstrzymać , żeby go nie pokazać
Zwłaszcza , że wczoraj był taki ciuchutki i biedniutki , a dziś biegał i bawił się jak szalony
A na koniec - niestety niewyraźne , ale to jest Balbinka , któa czoraj wieczorem sama zawędrowałą na środek boksu
Oczywiście wciąz się przewracając , ale wstawała dzielnie i próbowała dalej .......
To niesamowite .....
Czyżby leczenie homeopatyczne zaczęło działać ?
Do tej pory chodziła tylko przy ścianie ...