Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Femka pisze:CoToMa już o wiano pyta
Bo Ona teraz w wielkiej potzrebie jest
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:CoToMa już o wiano pyta
Bo Ona teraz w wielkiej potzrebie jest
afcależenie
widzi po prostu we mnie idealną synową
CoToMa pisze:Chyba dzisiaj zaszaleję i pójdę do fryzjera. Może mi się trochę nastrój poprawi?
A zresztą mój ostatni wygląd woła już o pomstę do nieba. Na nic nie mam czasu...
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Chyba dzisiaj zaszaleję i pójdę do fryzjera. Może mi się trochę nastrój poprawi?
A zresztą mój ostatni wygląd woła już o pomstę do nieba. Na nic nie mam czasu...
I to jest jest bardzo dobry pomysł!
Marcelibu pisze:Ja się chcialam pochwalić, ze też wczoraj dostałam kolację made by moja córka. Ja pojechałam wieczorem do lekarza, a moje dziecko zadzwoniło z tekstem, że bardzo za mną tęskni![]()
i jak bedę blisko domu to mam zadzwonić do niej
![]()
![]()
. Zdziwiona tą "tęsknotą", bo nie było mnie 2 godziny, zadzwoniłam. Wlazłam do chałupy, nie zostałam wpuszczona do kuchni, bo podobno okno było otwarte
. Za chwilę na tacy wjechały na moje kolana kanapki z szynką, żóltym serem podrobnione na kawałeczki, z powbijanymi wykałaczkami (takie na raz do dzioba). Zaskoczenie u mnie pełne, ale miło było
!
CoToMa pisze:Chyba dzisiaj zaszaleję i pójdę do fryzjera. Może mi się trochę nastrój poprawi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 23 gości