To naprawde Mili??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Koty, sa dla nas wszyskim, kochamy je, te brudne (Kwitek) obsrane(Majeczka) i nic na to nie poradzimy....
Takie jestesmy i sie nie zmienimy
zwłaszcza te ze schronisk
tangerine1 pisze:Ja mam nadzieje ze będzie dobrze.
Nie wiem dlaczego wet uśpił Kwitka.
Moze nie pomyslał o nas, nie wiedział, ze mozemy go zabrac i szukac mu domu. Moze naprawde Kwitek nie miał juz szans.
Moze uda sie to jakos dogadac.
My nie mozemy kontrolowac pracy wetów, mozemy probowac wytłumaczyc, ze jestesmy w stanie pomoc kotom, ktore nie mają szans w schronisku.
Nie mozemy sie nagatywnie nakrecac.
Ja wierze, ze nowi weci to normalni ludzie, którzy wolą leczyc niz usypiac.
ko_da1 pisze:tangerine1 pisze:Ja mam nadzieje ze będzie dobrze.
Nie wiem dlaczego wet uśpił Kwitka.
Moze nie pomyslał o nas, nie wiedział, ze mozemy go zabrac i szukac mu domu. Moze naprawde Kwitek nie miał juz szans.
Moze uda sie to jakos dogadac.
My nie mozemy kontrolowac pracy wetów, mozemy probowac wytłumaczyc, ze jestesmy w stanie pomoc kotom, ktore nie mają szans w schronisku.
Nie mozemy sie nagatywnie nakrecac.
Ja wierze, ze nowi weci to normalni ludzie, którzy wolą leczyc niz usypiac.
ja wierze ze oni ujrzą w Nas też normalne osoby ( hm jeśli jesteśmy normalne) i wspolnie uda nam sie zrobić jeszcze więcej niz w zeszlym roku , w tym momencie wątek stał sie wylewnią żalów a czasem rzeczywistosc nie jest tak rozowa i prosta jak nam sie wydaje ...staram sie mimo wszystko popatrzec na to przez pryzmat przyszłosci ...wkońcu walczymy o dobro kociatych i tego sie trzymajmy....nie wojnami,one nigdy nie dały nikomu nic dobrego
Lidka pisze:A moze otworzyl sie teraz taki zawor bezpieczenstwa. Ale za chwile bedzie sie mogl zamknac i znow bedzie w miare dobrze.
I bedzie trzeba oplakiwac tylko takie koty, ktorym rzeczywiscie nie ma juz jak pomoc. Bo to w koncu tez sie zdarza.
ko_da1 pisze:o mamuśkujuz Ci rogi wyrosły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 65 gości