Magija pisze:ja z kocimi latam do Korczaka, bo tam pracuje taka kochana Pani, sama ma koty więc też robi na cito:)
Zdaje się, że w Biegańskim jest podobnie, też mają kotolubny personel, co wynikało tak ogólnie z rozmowy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magija pisze:ja z kocimi latam do Korczaka, bo tam pracuje taka kochana Pani, sama ma koty więc też robi na cito:)
DowgarHill pisze:wRACAM DO JEDZONKA..TERAZ PRZECZYTAŁEM JESZCZE RAZ wątek Kotka ma 5 tygodni, czyli,ze ona powinna byc dokarmiana mlekiem kocim a nie żadnym sychym, puszkami i czymkolwiek innym.
Powinnaś dawać jej mleko zastępcze miniumum 4 razy na dobę ...obojetne jakie to bedzie , możesz dawać Mixol, Bogene, a wprowadzać w jej dietę po skraweczku surowego przemrozonego mięsa wołowego, ona nie powinna jeść jak dorosły KOT. Stąd, podejrzewam te sensacje żółądkowe.
To tak jak być 3 letniemu dziecku dała golonke z grochem i piwo do popicia!
Ciepłe mleko kocie, MIXOL, BOGENA, WHISKAS.
mokkunia pisze:Swk a co podajecie przeciwwymiotnego? U Lekarstewek przeciwwymiotne coś na M nie działało, za to rewelacyjna była Cerenia.
kciuki za malutką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości