MaryLux pisze:Femciu, bo Trawniczki Cię lubią tak samo jak Ty nas.
Inka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:
mój czarnuch wczoraj wieczorem dokonał zamachu na moje życie. W czasie, gdy kroiłam mięso, wskoczył na bufet prościutko pod świeżo naostrzony nóż, a ja, żeby nie zrobić mu krzywdy podrzuciłam nóż wbijając go sobie w palucha![]()
boli jak diabli
Femka pisze:mój czarnuch wczoraj wieczorem dokonał zamachu na moje życie. W czasie, gdy kroiłam mięso, wskoczył na bufet prościutko pod świeżo naostrzony nóż, a ja, żeby nie zrobić mu krzywdy podrzuciłam nóż wbijając go sobie w palucha![]()
boli jak diabli
Dorota pisze:Femka pisze:mój czarnuch wczoraj wieczorem dokonał zamachu na moje życie. W czasie, gdy kroiłam mięso, wskoczył na bufet prościutko pod świeżo naostrzony nóż, a ja, żeby nie zrobić mu krzywdy podrzuciłam nóż wbijając go sobie w palucha![]()
boli jak diabli
Ojej...
Wspolczuje.
Ja ostatnio Mru zamykam w lazience na czas krojenia miesa.
trawa11 pisze:Dorota pisze:Femka pisze:mój czarnuch wczoraj wieczorem dokonał zamachu na moje życie. W czasie, gdy kroiłam mięso, wskoczył na bufet prościutko pod świeżo naostrzony nóż, a ja, żeby nie zrobić mu krzywdy podrzuciłam nóż wbijając go sobie w palucha![]()
boli jak diabli
Ojej...
Wspolczuje.
a ja od razu cala czwórkę
kalair pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:Femka pisze:mój czarnuch wczoraj wieczorem dokonał zamachu na moje życie. W czasie, gdy kroiłam mięso, wskoczył na bufet prościutko pod świeżo naostrzony nóż, a ja, żeby nie zrobić mu krzywdy podrzuciłam nóż wbijając go sobie w palucha![]()
boli jak diabli
Ojej...
Wspolczuje.
a ja od razu cala czwórkę
Biedne kotki...
Femka pisze:chciałam zwrócić delikatnie uwagę, że to ja jestem w całej sprawie poszkodowana, zapchlonemu sierściuchowi włos z głowy nie spadł, więc może skupimy się na współczuciu dla mojego bolącego palca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 37 gości