wreszcie wesoło się w tym wątku zrobiło

Arko, ty się puknij w głowę

Kropek u Hani ma się świetnie
tak jak Misiek u mojego brata
oba z Korabiewic
i wcale nie tęsknią do korabiewickiej nędzy i brudu.
A od Ciebie to ja bym się nawet pchły bała wziąć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Be pisze:Arko, ty się puknij w głowę![]()
ARKA pisze:Hanna Z. pisze:Arko znasz zapewne takie powiedzenie "uderz w stół, a nożyce same się odezwą" ... Zabolało?? Ze mną wszystko jest OK.Arka nie wiem kim jesteś, ale wierz mi, że nie wzbudzasz nawet na grosz zaufania z tym swoim pieniackim charakterkiem... Nieudane życie, brak sukcesów zawodowych ??? O co Ci właściwie chodzi? Chcesz komuś/czemuś pomóc to pomyśl o sobie.
Wlasnie, nie wiesz kim jestem ale......naruszasz moje dobra osobiste, mam nadzieje, ze wiesz co to oznacza. Jesli mnie tu publicznie nie przeprosisz to podejme odpowiednie kroki prawne.
olga nik pisze:ARKA pisze:Hanna Z. pisze:Arko znasz zapewne takie powiedzenie "uderz w stół, a nożyce same się odezwą" ... Zabolało?? Ze mną wszystko jest OK.Arka nie wiem kim jesteś, ale wierz mi, że nie wzbudzasz nawet na grosz zaufania z tym swoim pieniackim charakterkiem... Nieudane życie, brak sukcesów zawodowych ??? O co Ci właściwie chodzi? Chcesz komuś/czemuś pomóc to pomyśl o sobie.
Wlasnie, nie wiesz kim jestem ale......naruszasz moje dobra osobiste, mam nadzieje, ze wiesz co to oznacza. Jesli mnie tu publicznie nie przeprosisz to podejme odpowiednie kroki prawne.
jesteś smieszna!!!!
Nie podabają ci sie jej wypowiedzi,bo to jest prawda,a prawda zawsze boli
pini1 pisze:ZAKOCONA PISZE:
"Widzę, że - niestety- FFA miesza w całej Polsce. Dobrze, gdyby zostawiła w spokoju wszystkie schroniska.
FFA skutecznie zlikwidowała pomoc kilku forumowiczek dla kotów w Kobarbiewicach , teraz chce powtórzyć to samo w Katowicach. Be i reszta osób z Korabiewic- widocznie wg FFA działałyście niezgodnie z prawem, więc musiały zrobić z tym "porządek". Teraz wszystko pewnie jest ok. Cóż z tego, że zwierzęta głodne i nie ma kto się nimi zająć. "
HMMM
zadne z powyższych stwierdzen nie jest prawda prosze odwołac te stwierdzenia FFA nigdy nie działao w Korabiewicach i nie wiem na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski.
na ta chwile to raczej Ty wygladasz na osobe zaslepiona i na dodatek mało zorientowana w tematach na ktore piszesz.
dla mnie EOT
dedi pisze:Szkoda, że tak to oceniasz, ale jesli nie znasz powodów to widac obie strony nie chcą abyś je poznała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, puszatek i 98 gości