i też tak trochę jakoś bezdusznie wygląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomijając Wasze zamieszanie i kłopoty - to może jednak jest dobrze, że jest ktoś spoza UM kto oficjalnie się wtrąca (z możliwością konstruktywnej krytyki) ?pini1 pisze: Um w koncu pozowli na wolontariat oficjalny i gdzie kazdy bedzie sie mógł z mieszkańców oficjalnie zgłosic i działac w schronisku i jeszcze daj Bóg by chcial go kontolowac i nam to zdjął z głowy.
w sumie dziecinne podejście choć nie pozbawione sercaamcia pisze: jednym chodzi o dobro futrzaków
magicmada pisze:Myslę,że tak prężnie działająca fundacja jak FFA, byłaby w stanie zająć sie jakimś zaniedbanym schroniskiem, a nie takim, w którym przyszłaby na gotowe. Nieładnie to wygląda.
anka&bromek pisze:wlasnie czytam watek i widze ze mozna tu troche pomoc. ale w ogole wiecie co jest u nas zle? ze biurokracja sie pcha do wszystkiego.skoro ktos pomaga to niech pomaga i niech inni dadza mu spokoj.najwazniejsze to co robi.no ale ja nie o tym... mam troche wsparcia materialnego dla schroniska a dokladnie dla kotow. tylko ze juz nie wiem z kim sie kontaktowac? ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 100 gości