Zostało Wam chyba jeszcze z 10 dni tego okropnego syropu.
Oby ten czas zleciał jak najszybciej.
A na Nowy Rok życzę Ci aby Różyczka rozmruczała się po zakończeniu kuracji.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Uschi pisze:czyżby dzik pochodził od jopop, w myśl zasady "jak ci mało kotów, zgłoś się do jopop"?
genowefa pisze:Keflexu już nie dajemy, wet mnie opieprzył, że za dużo dawałam, bo to nie możliwe, żeby już się skończył. Nie mogłam się skutecznie bronić, bo zabił mnie matematyką: 60 ml, po 2 ml dwa razy dziennie, czyli wychodzi na 15 dni jak byk. Sprawdziłam w domu, rzeczywiście było w butelce 60 ml, dawałam 2 ml dwa razy dziennie, ale butelka już pustaNo straty przy nabieraniu do strzykawki tego świństwa były, ale to już przeszłość. Wcale nie mam ochoty dalej jej tego dawać.
Mamy gościa, Dzik bardziej dziki od RóziSiedzi i się dziczy
Śmiesznie jest z Pelką. Pelka chodzi za mną jak piesek (musi wszystko sprawdzić osobiście) i jak idę do Dzika, to ona też idzie. Dzik gada coś niej, ona siedzi gapi się na niego i ... mruczy. Może chce go jakoś uspokoić? W każdym razie jak ja wychodzę, to ona też zabiera nogi za pas, chociaż, mój TŻ cały czas siedzi z dzikiem w pokoju.
Proszę Państwa oto Dzik:
genowefa pisze:Dzik jest prześliczny, ma taki bladoróżowy nochalek, jeszcze jaśniejszy niż Różyczkowy.
Jana pisze:genowefa pisze:Dzik jest prześliczny, ma taki bladoróżowy nochalek, jeszcze jaśniejszy niż Różyczkowy.
to ja bym morfologię mu zrobiła
genowefa pisze:Zrobiłam nowe ogłoszenia dla naszej kochanej nieznośniej przylepki - Aramisa. NIKT nawet nie dzwoni, dlaczego?Przecież to jest śliczny kociak, a nie dorosły kot, nic z tego nie rozumiem
Nikodem ze statusu gość zmienił status na tymczas, oczywiście nikt go nie chciała jak tu go wypuścić? Nikodem jest strachulcem jak się patrzy
Klatka jest jego azylem, poza nią porusza się płasko przy ziemi przy okazji froterując podłogę
Kogoś mi przypomina, kogoś kto ma trochę inny deseń i kolor łatek na białym futerku
![]()
Nasze straszne rezydentki
Czarna Bestyja, diaboł wcielony, mój chowaniec:
Słodka Królisia z różowym noseczkiem:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, joanjoan, zuza i 159 gości