Cammi pisze:DZIĘKUJĘ CI OLU ZA TO CUDO!!!
Dobranoc
Cammi - to ja Tobie dziękuję, że dałaś Agatce dom

I nieustajace kciuki za szybkie porozumienie się futer

Miłej nocki życzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:DZIĘKUJĘ CI OLU ZA TO CUDO!!!
Dobranoc
kristinbb pisze:Czyżby Ciebie Cammi wyróżniał??
kristinbb pisze:Ja to się strasznie denerwuję
jak trzeba kogoś nowego do rodziny przyjmować.
Boję się,żeby krzywdy sobie nie zrobiły..
Aleksandra59 pisze:Dzień dobry wszystkim![]()
Po pierwsze to w benku to sioooGAgatka robi normalne qupale
![]()
Po drugie - kota mi podmienili, to co dojechało do Cammi to nie "mój" AgatkaAgatka zwiewający gdzieś - to niemozliwe, no po prostu niemożliwe
Cammi pisze:Aleksandra59 pisze:Dzień dobry wszystkim![]()
Po pierwsze to w benku to sioooGAgatka robi normalne qupale
![]()
Po drugie - kota mi podmienili, to co dojechało do Cammi to nie "mój" AgatkaAgatka zwiewający gdzieś - to niemozliwe, no po prostu niemożliwe
Eeee a skąd Ty możesz wiedzieć co z psami. Psy są be i trzeba przed nimi uciekać. Na syczenie kotki nie reaguje.
Robi sobie co raz śmielsze wycieczki po mieszkaniu.
I żarłok z niego okropny. Zaniosłam do sypialni miskę Duszki, żeby mogła sobie coś zjeść i już ją znalazł i prawie oproźnił.
Znowu się pojawił w drzwiach pokoju. Kolejna rundka.
Wlazł już na telewizor, obwąchał drapak Duszki na parapecie, zajrzał do budki. Oglądnął kłodę do drapania.
U nas w domu cały czas gra muzyka, jazz albo klasyczna najczęściej. I wyląda, że mu nie przeszkadza.
A na parapecie wlazł rownież na drewnianą skrzynkę, odsunął żaluzje i się gapił chwilę przez okno.
Aleksandra59 pisze:A jak tam z mizianiemAle coś mi wygląda na to, że GAgatka za bardzo rozkojarzony sytuacją aby o głaski się dopominać
![]()
U nas dalej smutno, nawet rano Fifi taki lekko zdziwiony zajrzał do kuchni, jakby szukał Agatki![]()
Mimi umęczona poranną kroplówką poszła spać i nieobecność Agatki małą ja obeszłaTylko ja tęsknię za kocurkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 102 gości