Zajrzałam właśnie, a tu jakie piękne zdjęcia Ale masz wyjatkowo fotogeniczne kotuchy I gratuluję zakwitniętego storczyka ! chyba sie zgłoszę na szkolenie z obsługi storczyków, u mnie zakwitł dopiero raz
U mnie dopiero dwa, tzn. ten pierwszy raz, ale w ogóle to dopiero dwa razy dostąpiłam tego szczęścia...ale nie o tym chciałam pisać...odebrałam dziś przesyłkę, osoba, która ją wysłała wie... love:love: takiej niespodzianki jeszcze w życiu nie dostałam...do tej pory nikt mnie nie narysował, a tu - cała rodzinka...i...wszyscy się poznali...bardzo, bardzo dziękuję...muszę to oprawić
Cześć...mam dziś smuteczek. Byłam u dermatologa, Zuzia ma chorobę Duringa...to oznacza dietę bezglutenową do końca życia... Przewraca to naszą kuchnię do góry nogami i najzwyczajniej w świecie - szkoda mi jej...i wiecie, co w tym wszystkim jest wzruszające, że ona tak spokojnie to przyjęła...jej pokora rzuca mnie na łopatki i kładzie na kolana, ona tak cudownie potrafi wszystko przyjmować...stary się złości pyta dlaczego ja...a ona: mamo, jeśli mam mieć ładną skórę i normalną pupę - to mogę się poświęcić...
Tak czasami mądrość dzieci nas przerasta. Powiedz jej, że jest dzielna.
Współczuje przewrócenia kuchni ale znając ciebie to doskonale sobie poradzisz. W sumie to dobrze, że znacie przyczynę.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Poznanie przyczyny było zadaniem jakie sobie postawiłam przede wszystkim. Zuzia jest leczona przez różnych lekarzy od 6-ciu lat, dopiero dr Ceregra wpadła na pomysł biopsji, może dlatego, że miała dostęp do pełnej diagnostyki. W każdym bądź razie - ostatnie nasilenie było naprawdopodobniej spowodowane zwiększoną ilością wypijanych kaw zbożowych, które Zuzia pijała jako substytut zakazanego kakaa...
Izuś, super! Dużo więcej niż wtedy na zdjęciach? Ja dziś z TŻtem zawiozłam 50kg karmy do schroniska, ciesze się że mogłam pomóc ale chyba żeby naprawdę zrobić różnicę by było potrzebne 10 razy więcej no ale zawsze coś.
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.