Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolka pisze:Olu, ja chyba wiem, czemu Mimi ma te problemy z układem pokarmowym![]()
Aleksandra59 pisze:Cammi jak oczka DuszkiPytałam wetki - powiedziała, że jeżeli to tylko oczka to nie ma problemu, stan zapalny ocząt nie jest generalnie zaraźliwy
![]()
Czekam na PW co z transportem GAgatki do Krakowa![]()
Byłam z Mimi u wetki - kicia dobrze wyglada, nie ma temperatury i z brzusiem wyglada, że ok. Trzeba jednak poszukać przyczyny tych problemów. Krew pobrana - bardzo dużo krwi wetka utoczyła z Mimibo badań dużo, bo przyczyn może być dużo. A przy okazji przeżyłam szok - Mimi waży 4,5 kg a Fifi 7,5 kg. Co do Fifulca to ok - wielki chłop jest, ale Mimi
Zawsze mówiłam, że ona kruszynka, tylko takie futerko ma puchate, a tu proszę
Aleksandra59 pisze::dance:![]()
![]()
![]()
GAGATKA W SOBOTĘ JEDZIE DO NOWEGO DOMECZKU DO CAMMI
- dzięki uprzejmości Toszy, która przetransportuje kocura do Krakowa
Cammi piszę Ci PW
Iburg pisze:A ja to tak sobie o Agatce podczytuje, mam nadzieję że z nowego domku też bedą wiadomości. Cieszę sie że Agatka znalazł dom![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:Iburg pisze:A ja to tak sobie o Agatce podczytuje, mam nadzieję że z nowego domku też bedą wiadomości. Cieszę sie że Agatka znalazł dom![]()
![]()
No niech tylko tych wiadomości nie będzie - to ja Kraków zrównam z ziemią a Cammi odnajdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123, Sillka i 92 gości