PMS + Miecio. Proszę o zamknięcie wątku :).

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2008 7:55

ciekawe tylko jak Mruf ma się z tym pogodzić ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sty 07, 2008 8:41

Ewik pisze:Nie, nie, nie, Władzio jest Wasz i proszę sie z tym pogodzić! :twisted: 8) :lol:

Władzio mógłby być już nasz, nawet rozważałyśmy taką opcję ze względu na złamane serce Uschi, po trzecim czwarty kot to już pikuś, ale Mruf jak pisze Mysz z tym się nie pogodzi :cry:
A gwarantuje, że nie jest przyjemnym widok zestersowanego Władzia i bojącego się poruszyć kiedy ona jest w tym samym pomieszczeniu.
Czasem jest tak, że atakuje go non-stop nawet wtedy kiedy my jesteśmy tuż obok.
Owszem czasem jej oddaje, ale to naprawdę ułamek wszystkich łomotów.
Można powiedzieć, że stosunki Mruf-Nicia i Mruf-Sopel były sielanką i wielką przyjaźnią przy tym co się dzieje z Władziem...
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Pon sty 07, 2008 10:30

Domek dla Władzia znajdzie się, musi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

W sprawie Mruczków ludzie zaczęli dzwonić dopiero wtedy, gdy dałam je na allegro w wyróżnieniu i napisałam, że mają czas do końca października, co było oczywiście ściemą. Być może ruszyło to serca niezdecydowanych ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sty 07, 2008 12:35

a ja bym proponowała Burą wyadoptować :twisted: (wtedy dużo innych fajnych kotów będzie mogło u Was zostać :ryk: )
tylko kto toto weźmie :roll: ? a nawet jak weźmie, to przecież odda po góra trzech dniach :twisted: mam podobny problem z Lilianem :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 07, 2008 21:38

My już wszystkim Sucz Burą proponujemy, ale największe, co osiągnęłyśmy, to oferty tymczasu ze strony Atki i Sibii (od Sibii jest bohaterska, bo kiedy Nicia umierała, Mruf przez dwa czy trzy dni mieszkała w jej łazience i od tego czasu, delikatnie mówiąc, Mruf nie pała do Sib ciepłymi uczuciami :twisted: )
Ostatnio edytowano Pon sty 07, 2008 22:12 przez Uschi, łącznie edytowano 1 raz

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pon sty 07, 2008 21:47

No, nie pała.
Delikatnie powiedziane :twisted:

Ale ponieważ pewnie mój remont nie skończy się szybko, to w ramach zimnego wychowu mogę Burej Suczy (co za okropne określenie, fuuu), zaproponować moją łazienkę. Jest gorzej niż ostatnio, a dziś dokumentnie zalałam sąsiadkę.

Kicikicikici...
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon sty 07, 2008 22:27

tanita wpadła na szatański pomysł :twisted: :twisted: :twisted:

wystawimy Mruf na Kocim Bazarku na koszty leczenia Budowlańców :surprise:

niech się do czegoś pożytecznego baba przyda wreszcie 8)

Uschi

Post » Pon sty 07, 2008 22:31

i macie niewyczerpane źródło finansowania, bo nabywca Sucz szybko zwróci i będzie ją można wystawić po raz kolejny... :twisted:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Pon sty 07, 2008 23:35

najpierw musiałby znaleźć się jakiś nabywca :roll:

a przy okazji: ja też mam u siebie osobnika z tajemniczą genealogią;)
jak może niektórzy pamiętają, mojego potwornego Julisia otrzymałam jako maleńkie kocię (ponad 3 lata temu) w autobusie linii 195. został znaleziony w krzakach w okolicach Rozdroża przez pewną małą dziewczynkę i jej babcię, wzięły toto za pazuchę, bo przymrozki już były, wiozły gdzieś tam i miały szukać mu domu... (że też mnie coś podkusiło, do dziś nie mogę sobie tego darować :twisted: !) ale do rzeczy: maleńki koteczek, sam jeden, z daleka od ludzkich siedzib, bez rodzeństwa, bez mamy, nie licząc niezaawansowanego kk zdrowy i czysty... i drący paszczę wniebogłosy, tak że chyba trupa by obudził, istny szatański pomiot :roll: - i skąd taki w krzakach na Rozdrożu, hę...? mam tylko jedno przypuszczenie: TO DIABLI PODRZUCILI GO W TE KRZAKI, uprzednio nauczywszy tak niemiłosiernie pruć paszczę, coby szybko zwabił jakąś niewinną duszę zanim sam zamarznie :twisted:
mam kota narodzonego w piekielnych czeluściach :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sty 08, 2008 1:23

Mruf,

proszę mi nie walić brata, bo przyjdę do Ciebie i "pogadam" z Tobą! A wiedz, że trochę już urosłam i nabrałam wprawy przy moich nowych starszakach.

A poza tym, to i tak trzymam kciukołapki za Ciebie i Władzia i resztę spółki!
Wszystko się jakoś ułoży!

Stasia vel Tasia vel Tasiulinda

---
Noreczka, Koci Pirat i Stasia

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sty 10, 2008 21:56

Władzio ma cudowny dom!!!

:dance:

Przeprowadzka za tydzień.

A ja idę się upić... Ze szczęścia i ze złamanego serca...

Uschi

Post » Czw sty 10, 2008 22:01

Cudownie :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Ja po Mruczkach też piłam ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 10, 2008 22:06

wow wow wow :dance2: :dance2: :dance2:
poślij więcej wieści ;)

jak to dobrze, ze nikt nie chce Kimioka ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw sty 10, 2008 22:10

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw sty 10, 2008 22:22

NDW (czyli nowy domek Władzia) jak się okazuje był z nami wirtualnie już od dawna. Śledził historię Chlorynek od momentu słynnej koszulki cugowskiej. Dramatyczny tytuł Uschi, że nikt nie chce Władzia wywołał NDW do ujawnienia się 8)
NDW ma duże doświadczenie z psimi bidami. Ostatni piesek bez łapki przywieziony ze schroniska w Opolu został jednak wykradziony przez mamę NDW i już nie oddany :wink: :twisted:
Władzio będzie jedynakiem mającym swoją Dużą na wyłączność i myślę, że będzie mu tam dobrze. Uschi zapowiedziała już naloty, ale zostało to przyjęte
ze zrozumieniem.
Ja też będę strasznie tęsknić za naszą małą pierdółką nawalającą się właśnie z Budowlańcami i nie zdającą sobie sprawy ze zmiany własnego losu :wink:
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

[poprzednia][następna]