No to będę mieć 2 koty śpiące na nogach i atakujące pod kołdrą wszystko co się rusza!!
Dodam,że biała kluseczka podobnie jak moja czarna lubi bawiąc się gryźć mi rękę - wychodzi na to, że koty charakterologicznie to prawie klony
No i na pewno się zakumplują - obie wczoraj tłukły się łapami przez klatkę i w dodatku mruczały
A ja zamęczyłam wczoraj Śniegułę - nałozyłam jej tyle jedzenia, że nie dała rady wszamać od razu

, więc rokowania są dobre
Jak na razie biedny, mały tłusty Gremlinek siedzi w klatce i robi w niej totalny bałagan, albo leży z podniesioną główką i patrzy jak się bawię z moją czarną.... ale jak tylko podchodzę włącza motorek ... i zęby
trochę niefajnie tylko że lubi się rozkładać w kuwetce, w ogóle głaskana rozwala się na wszystkim - misce z wodą, jedzonku......
Kuwety osobnej mieć niestety u mnie nie będzie - ta która jest - ogromna - spokojnie wystarczy, żeby oba koty w niej się prawie że ganiały.
Jutro ją wypuszczam i nigdy nie wróci już do klatki, nie moge się doczekać, aż kloniki zaczną szaleć
A przy okazji - odebrałam paczkę z jedzeniem kupionym na allegro - każda tacka albo saszetka to 1 zł. Za 130 zł wychodzi 13 kg mokrej karmy. Ja co prawda nie płaciłam nic za przesyłkę (30 zł), bo jest to karma też do przekazania do schroniska, ale i tak się opłaca. Jest to jedzonko niemieckie albo skandynawskie, czasem francuskie, trafiło się też jakieś skieorwane na rynek rosyjski:) ale: wszędzie zawartosć mięsa i wyrobów pochodzenia mięsnego min 8% - czyli przy jedzonku dwumięsnym 4% jednego + 4% drugiego albo 10%, przetestowane wczoraj przez koty, smakowało:))) są tam też saszetki dla seniora i dla kociaków, dlatego postanowiłam polecić innym - jeśli tylko uda mi się założyć nowy wątek, napiszę o tym dokładniej. Nick na allegro to o ile pamiętam Hera, zainteresowanym moge przesłać na pw dokładne dane.
Ja do tej pory karmiłam moją małą naprawdę wypasionym jedzieniem - Schesir (100% czystego mięsa, nie wyrobów mięsnopochodnych), Animoda zupki (30% mięska) i Convalescence. Ale przy 2 zwierzakach nie dam rady, to jest strasznie droga impreza - 4 zł mała puszeczka Schesira czy saszetka Convalescence. Whiskas jak wiadomo be, no i ma 3% mięsa, a przy tym kosztuje powyżej złotówki, więc myślę, że jest to bardzo ciekawa oferta!
NO I JA RÓWNIEŻ PONOSZĘ CZARNEGO GEMUSIA!!!!