Femka pisze:Bungo pisze:Jestem wzruszona![]()
Zawsze wiedziałam, żeś Ty a.......
Już nie będę, przyrzekam
no jakoś Ci nie wierzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Bungo pisze:Jestem wzruszona![]()
Zawsze wiedziałam, żeś Ty a.......
Już nie będę, przyrzekam
no jakoś Ci nie wierzę
Bungo pisze:Zrobię tak:
dołączę nakaz mówienia "F... to a...." do moich postanowień noworocznych. Sukces murowany - w życiu nie usłyszysz ode mnie tego słowa
zgłoś się na tydzień jako wolontariusz na oddział chorych na P.CH.P - rzucisz...Bungo pisze: 1. ograniczyć palenie - własnie kończę karton, kupiony dwa dni temu;
więcej seksu - schudniesz na pewnoBungo pisze: 2. schudnąć (od operacji utyłam 5 kilo) - właśnie dziś nie zapięłąm spodni, w które wchodziłam 31 grudnia;
to Ci nic nie da - masz poważniejsze uzaleznienia, na przykład od tlenuBungo pisze: 3. miau tylko wieczorem i góra dwie godziny - efekty widać.![]()
codziennie treningi kung-fu a co dwa miesiące obóz szkoły przetrwania, po czterech latach dołożysz małzowi, po następnych czterech będziesz sama skikać po drapaku z kotami i dziećmiBungo pisze: 4. nie dac się terroryzować kotom, dzieciom i małżowi - efektów nie widać![]()
po czterech latach dołożysz małzowi, po następnych czterech będziesz sama skikać po drapaku z kotami i dziećmi
Czy Ty sobie nie komplikujesz przypadkiem zycia? ...nie miewasz takich skłonności, hę?
gauka1 pisze:Basiu...Podziwiam szczerze![]()
Z moim dołem nawet nie próbuję zrobić listy postanowień...
Co roku to samo...od lat...
Zresztąpostanowienia na cały rok powinno się robić 1 kwietnia...
...to zdecydowanie lepsza data, nie uważacie?
theta pisze:gauka1 pisze:Basiu...Podziwiam szczerze![]()
Z moim dołem nawet nie próbuję zrobić listy postanowień...
Co roku to samo...od lat...
Zresztąpostanowienia na cały rok powinno się robić 1 kwietnia...
...to zdecydowanie lepsza data, nie uważacie?
Zdecydowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 49 gości