Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 03, 2008 0:08

zuzia96 pisze:No i prawie minął pierwszy dzień Nowego Roku :lol: U nas minął spokojnie i sennie.... :lol:

Ku pamięci wklejam link do poprzedniego wątku Alusi założonego jeszcze przez Femkę:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60475
oraz link do wątku Maksia, kiedy jeszcze jako piękny biały Wzorek szukał dobrego domku - również odnalezionego dzięki Femce:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44422&hightlight=

Dziękuję Femko, bez Ciebie nie zaistniałabym na tym forum!!!

to nie dzięki mnie tu zaistniałaś
to dzięki Alusi
ja byłam tylko wykonawcą :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 03, 2008 8:35

Z radością melduję się w Waszym nowym wątku :lol:
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla jego autorki, głównych bohaterów Alusi i Maksia oraz dla Waszych przyjaciół tu zaglądających :D .

Femka pisze:dobrze, że nie czekałaś
teraz macie swój WŁASNY wątek :D

Zuziu myślę, że w poprzednim wątku dobrz by było podać linka do nowej części.
Ja odszukałam go dzięki Femce :lol:

Zuziu, zarejestrowałam się na Fotosiku. Nawet sobie wykupiłam abonament :D . Jestem na etapie tworzenia albumów. Na razie trenuję na kwiatkach z mojej działki. Koty w następnej kolejności, ale to trochę potrwa (bo ja zodiakalna panna jestem :twisted: :D )
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw sty 03, 2008 14:42

ja rowniez dla Alusi, Maksia i ich Dużej zycze mnostwa radosci :D

ta parka Twoja Zuziu jest boska :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw sty 03, 2008 15:29

tup tup...
dodreptalam :wink:
pozdrawiam serdecznie :)
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw sty 03, 2008 17:34

zuzia96 pisze:A mogłabyś rozszyfrować skrót FKLMN?

Mogłabym :wink:
Figa Kita Leo Misia Nika

Pozdrowienia od futrzastych

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw sty 03, 2008 20:52

Amika6 pisze:Z radością melduję się w Waszym nowym wątku :lol:
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla jego autorki, głównych bohaterów Alusi i Maksia oraz dla Waszych przyjaciół tu zaglądających :D .

Femka pisze:dobrze, że nie czekałaś
teraz macie swój WŁASNY wątek :D

Zuziu myślę, że w poprzednim wątku dobrz by było podać linka do nowej części.
Ja odszukałam go dzięki Femce :lol:

Zuziu, zarejestrowałam się na Fotosiku. Nawet sobie wykupiłam abonament :D . Jestem na etapie tworzenia albumów. Na razie trenuję na kwiatkach z mojej działki. Koty w następnej kolejności, ale to trochę potrwa (bo ja zodiakalna panna jestem :twisted: :D )

Podałam już link w poprzednim wątku do aktualnego, dzięki za podpowiedź :lol: :lol:
Zdjęcia Jusi i Dyzia jak zwykle cudowne :lol: :lol:

Cieszę się, że będziesz pracować w fotosiku, bo będę mogła kociaki oglądać od razu :lol: Ja tam nie rejestrowałam się, tylko klikam "kontynuuj mimo wszystko" i wkleja zdjęcia, no ale Ty - widzę - wyższa szkoła jazdy. Tworzenie albumów narazie mnie przerasta i nie wiem, czy kiedykolwiek dojdę do takiego etapu :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw sty 03, 2008 21:21

Etka pisze:ja rowniez dla Alusi, Maksia i ich Dużej zycze mnostwa radosci :D

ta parka Twoja Zuziu jest boska :)

Witaj Etko w naszym wątku :lol: :lol: Dziękujemy za życzenia i cieszymy się, że nas znalazłaś :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 03, 2008 21:45

A teraz, coby nie było tak różowo, opiszę Wam, jaka z Alusi zołzunia ciekawe po kim to ma :lol: :lol:
Ostatnio największym przebojem moich kotów jest....nie transportówka, nie Alusiowy kocyk, a .....moja torba podróżna, którą wyjęłam, aby zanieść do naprawy, bo urwała się sprzączka. Nie mogę jej naprawić, bo ...zasiedziały ją koty. A walka trwa o to, który pierwszy zajmie sobie w niej miejsce.....to siedzi wtedy tak długo, ile da rady wytrzymać bez toalety :lol: :lol:
Ale Alusia wykombinowała tak: podchodzi do Maksia leżącego w torbie i zaczepia. Maksio zachwycony, że ona wreszcie chce się z nim bawić, w podskokach opuszcza swoją twierdzę...........na co panna Alusia wskakuje jednym susem do torby :lol: :lol: i .....................zabawa już jej nie interesuje. I swoimi bystrymi oczkami baaardzo się dziwi :roll: :roll: , że Maksio tak dał się nabrać....
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 03, 2008 21:48

zuzia96 pisze:A teraz, coby nie było tak różowo, opiszę Wam, jaka z Alusi zołzunia ciekawe po kim to ma :lol: :lol:
Ostatnio największym przebojem moich kotów jest....nie transportówka, nie Alusiowy kocyk, a .....moja torba podróżna, którą wyjęłam, aby zanieść do naprawy, bo urwała się sprzączka. Nie mogę jej naprawić, bo ...zasiedziały ją koty. A walka trwa o to, który pierwszy zajmie sobie w niej miejsce.....to siedzi wtedy tak długo, ile da rady wytrzymać bez toalety :lol: :lol:
Ale Alusia wykombinowała tak: podchodzi do Maksia leżącego w torbie i zaczepia. Maksio zachwycony, że ona wreszcie chce się z nim bawić, w podskokach opuszcza swoją twierdzę...........na co panna Alusia wskakuje jednym susem do torby :lol: :lol: i .....................zabawa już jej nie interesuje. I swoimi bystrymi oczkami baaardzo się dziwi :roll: :roll: , że Maksio tak dał się nabrać....

:D :D :D
ale cffffaniara
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob sty 05, 2008 13:13

[...]
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2011 20:18 przez sanna-ho, łącznie edytowano 2 razy

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Sob sty 05, 2008 15:52

Witaj sanno-ho w naszym wątku :lol: :lol: Baaaaaaardzo się cieszę, że dołączyłaś do nas Obrazek
A kociaki masz przecudnej urody.........
Frida w tej torbie szukająca prezentu boska, a Bestia......tak podobna do Alusi. A ja uwielbiam oglądać zdjęcia kotów, tak że zawsze zapraszam do wklejania zdjątek swoich footrzaków.
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob sty 05, 2008 21:48

Witaj Zuziu wieczorową porą !!! :D
Alusia jak czytam to niezła kombinatorka jest :lol: ale może tylko tak Ci sie Zuziu wydaje że Alusia jest cfaniara ? , może to Maksiu jest gentelmenem który wyczuwa kiedy powinien ustąpić damie ? :wink:
Głaski dla obu futerek !!!

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 05, 2008 22:13

:D :D :D

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Sob sty 05, 2008 22:43

Dzisiaj zrobiłam Alusi zdjęcia, bo sama nie mogę uwierzyć, że z niej już jest taki kawał kota......................
Czyż nie???
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I kilka czarnych prezentów pod choinką
Obrazek Obrazek Obrazek
I walka o torbę ta czarna plama to torba, a w niej czarna Alusia z przebłyskiem kubraczka
Obrazek Obrazek

Przesyłamy głaski dla forumowych futrzaków :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob sty 05, 2008 23:07

mało Maksia :evil: jeszcze poprosimy białej kluseczki :D
a Alusia... cudo
na pierwszym zdjęciu ma zjawiskowe oczy :D
Obrazek

Femka