S.KATOWICKIE IV-Tysiak w domku.Karmelka po zabiegu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 05, 2008 18:21

terenia1 pisze:
tangerine1 pisze:
terenia1 pisze:Czy to by oznaczało,że w schronisku nie macie wcale maluszków? Jeśli były to akurat szkoda bo duże kociaki mają o wiele większe szanse na przeżycie w schronisku niż te kocie maleństwa :cry:

nie ma maluszków :D
nie ma nawet podrostków :D
kierowniczka prosiła, zeby jej dać namiary na kogoś kto ma maluchy, bo wiecznie ktoś dzwoni i o nie pyta.
Jesli się zgodzicie to podamy Wasze namiary, schronisko bedzie przekazywało ewentualnym chetnym na maluchy.

Powiem tak jak u nas ludzie szukali maluszków, a my już nie miałyśmy i w schronisku ich nie było nie pytałam się o zgodę czy mogę podać namiary dawałam namiary na Iwonę albo wysyłałam ludzi bezpośrednio do schroniska katowickiego tyle w tym temacie.

ja pytam o zgode na podanie mumeru kierowniczce schroniska
mam bardzo mocno zakodowane, ze nie wolno podawac numeru telefonu bez zgody jego właściciela :wink:
Ludzie, ktorzy wzieli Lonie przyjechali wlasnie z sosnowieckiego schroniska.
tam nie było maluszków.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Sob sty 05, 2008 18:33

Terenia-my zawsze podajemy wasze namiary jak nie ma u nas maluszków przeciez :wink:

A ja sie bardzo ciesze ,ze Lonia wygrała casing na domek-to bardzo niesmiała i grzeczna kicia :)
Nawet ,,nasz,, Tajgerek czteromiesieczny(z DT-ktorego tez reklamowałysmy ) nie przebił uroku Lonii :D
I dobrze -widać ona była im pisana :D Zreszta ona to prawie podrosek-chyba nawet roku nie ma-a juz uciety ogonek :D -nalezało się dziewczynce :D

I tak sie ciesze z domu Klemci-ta kicia miała takiego pecha dotychczas.
Mam nadzieje,ze to juz bedzie jej stały dom na zawsze :D :D :D

A Biały jakie miał szczescie :D :D :D

Domki Tymczasowe :1luvu:

Lola-dzieki za goscine :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob sty 05, 2008 20:26

Moje koty nie sa niestety zadowolone ;) a Pingusia sie najlepiej u rodziców czuje bo przestrzeni dużo i koty nie wchodzą sobie w drogę ale cóż.
Teraz śpi u mnie na łóżku a moje uciekały do drugiego pokoju i są trochę złe..

a to fotka jak kociaczek za mamą na fotelu spał ;)
Obrazek

uroczo;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Sob sty 05, 2008 20:30

Chyba tylko u Iwonki2 tymczasy i rezydenci zawsze zyli w zgodzie od pierwszego wejrzenia ;)

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Sob sty 05, 2008 20:36

u mnie o dziwo spokojnie , kotka była juz nawet na pokojach, ale ja zwinełam :twisted: z powodu starej Kiary..
Ogólnie , to badzo fajna kotka, psu dała na dzień dobry w dziub :twisted: Chudusiowi tez się lekko oberwało :twisted:

Ojjj, aby nie okazało się ,że koteczka pokaże różki i będziemy mieć przerąbane... :twisted:

Ładnie robi do kuwetki, zjadła gotowane serduszka,śpi u Asi na łóżku, ogólnie widać,ze mieszkała kiedyś w domu :(

Aha wiecie co jest przeraźliwie chuda, dopiero teraz to widać :(

zdjęcia beda ale później, bo TŻ zabrał ze soba aparat , a od córki nie wiem jak się wgrywa na komputer

uffff własnie zrobiła kupala...musze szybko wyrzucic :twisted: :twisted: fffuuujjjjj
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Sob sty 05, 2008 20:38

Jak to? u mnie Bartuś od początku zaprzyjaźnił się z Dyziem i Rubinkiem. Cwaniak, wiedział, że jak się zaprzyjaźnią, to już ich nie rozdzielę ;).

airborn

Od: Wto mar 06, 2007 12:55

Post » Sob sty 05, 2008 20:47

airborn pisze:Jak to? u mnie Bartuś od początku zaprzyjaźnił się z Dyziem i Rubinkiem. Cwaniak, wiedział, że jak się zaprzyjaźnią, to już ich nie rozdzielę ;).

ooo cześć, kupe lat 8)

co u Was słychac?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Sob sty 05, 2008 20:47

airborn pisze:Jak to? u mnie Bartuś od początku zaprzyjaźnił się z Dyziem i Rubinkiem. Cwaniak, wiedział, że jak się zaprzyjaźnią, to już ich nie rozdzielę ;).

jak miło Cie tu widziec :D :D :D :D :D

dziewczyny :1luvu: -kciuki za tymczasówki :wink:

Mała1

Post » Sob sty 05, 2008 21:12

tyle wieściiiiiiiiii a ja nie byłam :( :( :( bardzo mi przykro z tego powodu :cry:

aleeeeeeee..........

strasznie mnie cieszy że tyle kotów znalazło domki :lol: :lol: dołancza sie do dzisiejszych szczęsciarzy mała Kuki :wink: pojechała z nowymi Dużymi do domku , Duzi jak przyjechali po 12 w południe tak wyjechali w granicach godziny 20 :lol: :lol: poznała ich rownież Iwona ktora miała ochote na dobrą kawe 8) pogadaliśmy jak starzy dobrzy znajomi , umowa podpisana , nowa pani ma hodowle Owczarków Białych (Szwajcarskich) , śliczny dom w odludnym miejscu z ogromnym zabezpieczonym ogrodem , jest technikiem weterynaryjnym , sędziom kynologiem i dystrybutorem karm dla zwierząt 8) :lol: do tego moje koty z ciekawością dawały sie miziać nawet strachliwy Boni :D a to juz bardzo dobry znak :lol: :lol:

Miki ja wiedziałam że Pingwinka trafi do Ciebie prędzej czy poźniej 8) :lol: Karmelcia w swoim tymczasiku napewno szybciutko wroci do " figury" :lol: Drapak cudny tylko nie widze na zdjęciach nowej kuwety :? i wogole to był super dzień :lol: :lol:
Tereniu zawsze podaje Twoj numer jeśli chodzi o kociaki i podobne sytuacje :wink: nic tego nie zmieni zrezstą Ty wiesz o tym :lol:
Ostatnio edytowano Sob sty 05, 2008 21:22 przez ko_da1, łącznie edytowano 2 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob sty 05, 2008 21:14

Bo nowa kuweta mi umknela :oops:

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Sob sty 05, 2008 21:16

Karinuś to ja goń :ryk: :smiech3:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob sty 05, 2008 21:21

U nas wszystko w porządku. Teraz kotki są trochę odchudzane, bo zwłaszcza Rubinek był już grubiutki. Poza tym bez zmian :).

Aha - dostałem aparat na urodziny i może będą jakieś zdjęcia dzięki temu (co prawda na razie nie chce się porozumiewać z moim komputrem, ale wszystko przed nami).

airborn

Od: Wto mar 06, 2007 12:55

Post » Sob sty 05, 2008 21:26

airbon ...............pamiętam jak widziałam Ciebie pierwszy raz i jak sie zastanwaiłeś nad pierwszym kotem , nie minoł nawet rok, a Ty jesteś szczęśliwym Dużym trzech cudnych kocurków z naszego schronu :lol: :lol: strasznie sie ciesze że Cie poznałam 8) nie wiesz może co słychać u Adusi ?? może sa jakieś wieści nowe od Madzi i koteczki :oops: :lol: a zdjęcia są jak najmilej widziane w dużychhhh ilościach :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob sty 05, 2008 21:31

Dzieki Mała za kontenerek, oddam nastepnym razem :)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Sob sty 05, 2008 21:43

załozyłam Kwadratowej Buzce watek :wink:
jakoś tak mi siedzi na watrobie

Obrazek

Mała1

[poprzednia][następna]