Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
\Femka pisze:otwieram lodówkę, a tam Z&Z
zosia&ziemowit pisze:to jest pomówienieFemka pisze:otwieram lodówkę, a tam Z&Z
...trzeba było uważać na te grzybkiFemka pisze:otwieram lodówkę, a tam Z&Z
Bungo pisze:Bunguś i Lusia zaprzątają moją uwagę niemal bez przerwy![]()
Bungo pisze:3. /.../ Ta z kolei nie jada z miski - trzeba jej kawałki rzucać na ziemię, albo robi to sama, wyciągając z miski pazurkiem. /.../ W czasie Lusia dochodzi do wniosku, że jedzenie jest nudne i opuszcza kuchnię. Biorę jej miskę i rzucam pojedyncze kawałki, tak, żeby trafiły tuż pod łąpki, bo jak padną dalej, to już są niejadalne. Na te w pobliżu poluje, dopada i zżera.
Bungo pisze:/.../I tak kilka razy dziennie. Niezjedzone resztki oczywiście są niejadalne.
Bungo pisze:/.../torebkę z chrustem (w innych częśćiach Polski zwanym faworkami) i zeżarła kilka kawałków. Uwielbia także czipsy, słone paluszki i orzeszki. Bungo dałby się natomiast pokrajać za szynkę, kabanosy (ale tylko te najdroższe) oraz bitą śmietanę. Czy ktoś nadal uważą, że moje koty są normalne
Bungo pisze:Zosiu - lejesz miód w moje serce, bo po poście Femki już się miałam załamać (mimo majonezowych perspektyw). A Misia sałatką w vinigret pobiła chyba rekord
![]()
![]()
Femka pisze:Bungo pisze:Zosiu - lejesz miód w moje serce, bo po poście Femki już się miałam załamać (mimo majonezowych perspektyw). A Misia sałatką w vinigret pobiła chyba rekord
![]()
![]()
a co ja takiego napisałam
theta pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Zosiu - lejesz miód w moje serce, bo po poście Femki już się miałam załamać (mimo majonezowych perspektyw). A Misia sałatką w vinigret pobiła chyba rekord
![]()
![]()
Patrzcie, udaje, ze nie wie
Femka pisze:theta pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Zosiu - lejesz miód w moje serce, bo po poście Femki już się miałam załamać (mimo majonezowych perspektyw). A Misia sałatką w vinigret pobiła chyba rekord
![]()
![]()
bo ja już nie wiem,o co Ty się obrażasz
theta pisze:Femka pisze:theta pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Zosiu - lejesz miód w moje serce, bo po poście Femki już się miałam załamać (mimo majonezowych perspektyw). A Misia sałatką w vinigret pobiła chyba rekord
![]()
![]()
bo ja już nie wiem,o co Ty się obrażasz
Tak sobie myślę, że się domyślam, o co może chodzić Bungo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 31 gości