mb pisze:Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.
Biedny Dupel, a Mamut to chyba jeszcze biedniejszy
Mamut nawet nie zauwazyl. Ja zauwalylam, ze sie dupel dziwnie oblizuje po kesie z mamutnego zada
Moderator: Estraven
mb pisze:Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.
- żmijowaty jest cudnyryśka pisze:Wymiana zębów odbywa się na przełomie 4/5 miesiąca, czasem troszkę później.
A tak w ogóle to co słychać u żmijowatej znajdy?
I ja go oddaję
EwKo pisze:- żmijowaty jest cudnyryśka pisze:Wymiana zębów odbywa się na przełomie 4/5 miesiąca, czasem troszkę później.
A tak w ogóle to co słychać u żmijowatej znajdy?I ja go oddaję
Bierka często będzie miała czkawkę
![]()
Z tymi zębami jego to zgupiałam: czy wet się rąbnął z oceną wieku, czy ja z liczeniem zębówZa młody by był cy cóś?
![]()
Małego na bieżąco w jego watku (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2726358#2726358 ) opisujęz moją pamięcią to jedyne rozwiązanie, które daje możliwość sprawdzenia wiadomości
Takiego bezproblemowego kota, serio, jeszcze nie miałam
Kuwetkowy, wszystkożerny, pijący, samodzielnie potrafi sobie zagospodarować czas wolny
Ideał!
![]()
I wyglada na to, ze nić porozumienia z Melką nawiązał
- no i wiadomo, czemu mamuty wyginęły. żadne tam zmiany klimatu i inne takie: psychicznie wykończyły je małe dupleMyszka.xww pisze:mb pisze:Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.
Mamut nawet nie zauwazyl. Ja zauwalylam, ze sie dupel dziwnie oblizuje po kesie z mamutnego zada
- noo...ryśka pisze:owinął Cię wokół pazurka
EwKo pisze:
Macho, to tak długo się żyje?![]()
![]()