CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 30, 2007 11:19

mb pisze:
Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.

Biedny Dupel, a Mamut to chyba jeszcze biedniejszy :wink:

Mamut nawet nie zauwazyl. Ja zauwalylam, ze sie dupel dziwnie oblizuje po kesie z mamutnego zada :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie gru 30, 2007 11:33

ryśka pisze:Wymiana zębów odbywa się na przełomie 4/5 miesiąca, czasem troszkę później.

A tak w ogóle to co słychać u żmijowatej znajdy? :)
- żmijowaty jest cudny :1luvu: I ja go oddaję 8O Bierka często będzie miała czkawkę ;)
Z tymi zębami jego to zgupiałam: czy wet się rąbnął z oceną wieku, czy ja z liczeniem zębów :oops: Za młody by był cy cóś? :oops:
Małego na bieżąco w jego watku ( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2726358#2726358 ) opisuję ;) z moją pamięcią to jedyne rozwiązanie, które daje możliwość sprawdzenia wiadomości :lol: Takiego bezproblemowego kota, serio, jeszcze nie miałam 8O Kuwetkowy, wszystkożerny, pijący, samodzielnie potrafi sobie zagospodarować czas wolny ;) Ideał! :1luvu:
I wyglada na to, ze nić porozumienia z Melką nawiązał ;)
Ostatnio edytowano Nie gru 30, 2007 11:40 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie gru 30, 2007 11:35

EwKo pisze:
ryśka pisze:Wymiana zębów odbywa się na przełomie 4/5 miesiąca, czasem troszkę później.

A tak w ogóle to co słychać u żmijowatej znajdy? :)
- żmijowaty jest cudny :1luvu: I ja go oddaję 8O Bierka często będzie miała czkawkę ;)
Z tymi zębami jego to zgupiałam: czy wet się rąbnął z oceną wieku, czy ja z liczeniem zębów :oops: Za młody by był cy cóś? :oops:
Małego na bieżąco w jego watku (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2726358#2726358 ) opisuję ;) z moją pamięcią to jedyne rozwiązanie, które daje możliwość sprawdzenia wiadomości :lol: Takiego bezproblemowego kota, serio, jeszcze nie miałam 8O Kuwetkowy, wszystkożerny, pijący, samodzielnie potrafi sobie zagospodarować czas wolny ;) Ideał! :1luvu:
I wyglada na to, ze nić porozumienia z Melką nawiązał ;)

owinął Cię wokół pazurka :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie gru 30, 2007 11:36

Myszka.xww pisze:
mb pisze:
Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.

Biedny Dupel, a Mamut to chyba jeszcze biedniejszy :wink:

Mamut nawet nie zauwazyl. Ja zauwalylam, ze sie dupel dziwnie oblizuje po kesie z mamutnego zada :twisted:
- no i wiadomo, czemu mamuty wyginęły. żadne tam zmiany klimatu i inne takie: psychicznie wykończyły je małe duple :twisted:

EwKo

Post » Nie gru 30, 2007 11:39

ryśka pisze:owinął Cię wokół pazurka :lol:
- noo... :oops:
edit: po namyśle dodam, że wszystkie moje koty owinęły mnie sobie dookoła pazurka :oops: ... miętka jestem, co tu kryć... ;)
Ostatnio edytowano Pon gru 31, 2007 12:08 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Post » Nie gru 30, 2007 14:43

OT: Czy głosowaliście już w tym miesiącu w krakvecie? Schronisko w Żywcu przegrywa... a miesiąc kończy się już jutro...
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie gru 30, 2007 21:00

EwKo pisze:
Macho, to tak długo się żyje? 8O :wink:

A jednak! :D sama sie dziwie... ;) wszyscy z mojego rocznika juz daaawno.... ;)

U mnie Miranda vel. Zoska tez wymienia zeby ;) ma prawie 5 m-cy :) ostatnio meczyla sie z sucha karma i zajrzalam do pychola...a tam tylko kly :D cudowny widok, ale bolu to jej nie zazdroszcze ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto sty 01, 2008 0:45

W Nowym Roku życzę Wam lawiny nowych odpowiedzialnych Domków, "szóstki" w lotto co tydzień i dużo, dużo zdrowia dla Was i dla kociastych. Obrazek
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto sty 01, 2008 13:02

nowych domków w nowym roczku :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto sty 01, 2008 14:48

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

No i najwazniejsze zeby wszystkie zwierzaki znalazly swoj domek :)

Myslalem ze sylwester minie pod znakiem strachu. Mylilem sie. Dziewczyny (Euforia i Regge) zafundowaly sobie nie lada zabawe w "gonianego" po calym mieszkaniu i po wszystkich meblach zapominajac o calym swiecie. To nic ze rozpoczley zabawe na poltorej godziny przed Nowym Rokiem a zakonczyly ja przed 1:00. Biedni sasiedzi - beda musieli sie przyzwyczaic do nocnych zabaw :wink:

Regge (mala diablica) stala sie ostatnio na tyle odwazna ze zaczela mi podbierac moje sniadania. A dzis rano urzadzila sobie konkurs "gdzie wejde najwyzej". Nadal sie zastanawiam jak jej sie udalo wejsc na meble w kuchni ktore sa powieszone dosc wysoko - coz niezbadane sa kocie sciezki 8)

Pozdrawiam

robwoj

Od: Czw gru 20, 2007 8:34

Post » Wto sty 01, 2008 15:03

Tez bylam pewna, ze Nowy Rok minie nam pod znakiem strachu AnToski i Arabelki.
A tymczasem AnTonina wylazla do gosci, upominala sie o kolejna ( :twisted: ) kolacje, przychodzila sie miziac i - co najwazniejsze, w razie wystrzalow szukala pomocy u ludzi :mrgreen:

Arabelka dzielnie stara sie dotrwac do polnocy, spiac na siedzaco, na stojaco i prawie ze w biegu :lol:

Moje koty - 2/3 porazki :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto sty 01, 2008 15:21

Obrazek

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto sty 01, 2008 21:55

Wiesci z domku Lesia:
"U Lesia vel. Hektorka ze zdrówkiem wszystko w porządku. Apetyt ma, bardzo lubi gotowane mięsko smakuje mu bardziej od suchej karmy, rozrabia strasznie ale jest przekochany. Bardzo intryguje Go stół jak nie widzimy zaraz na nim jest.
Wskakuje na kolana i domaga się pieszczot, chociaż mu ich nie brakuje bo Viktoria bardzo o to dba. Nie lubi być sam jest strasznie towarzyski, gdzie są domownicy On też musi tam być mam wrażenie jakby nas pilnował.
Lubi siedzieć w umywalce i strasznie intrygują Go kwiaty wyciąga z nich kamyczki a potem się nimi bawi.
Nauczył się, że karma jest w miseczce nie jest łapczywy. Jak jest otwarte okno podziwia świat, ale jeszcze się nie zorientował, że po kratkach można się wspinać.
Jest bardzo żywotny nazywamy go inspektor uwielbia biegać. W nocy chodzi po nas i lubi wchodzić pod kołdrę. Jest naprawdę kochany nie wiedziałam, że kot może być takim pieszczochem."

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro sty 02, 2008 15:59

Ja tez nie wiedzialam, ze kot moze byc takim pieszczochem ;) w ogole to nie wiedziala, jak mozna lubi koty ;)
Lesiu moj kochany....ogromnie mnie ucieszyly te wiesci! :)

Ja tez myslalam, ze Sylwester minie strachliwie.... ale nic z teeegoooo ;) Koty nawet nie wiedzialy, ze cos strzela... spaly jak zabite na lozku ;) oczywiscie wszystkie razem ;)

Miranda (Zoska) dala mi dzis niezly pokaz... patrze, a na tapczanie nasikane.... no to mysle "Jutro do weta"(miala problemy z pecherzem)... pol godziny pozniej slysze glosne "miiiaaaauuuu" pietro wyzej.... wchodze, a tu Zoska przed kuweta patrzy na mnie z wyrzutem, zebym jej kuwete posprzatala, bo narobic nie ma gdzie :evil: narobila halasu jakby bylo o co.... :roll: bo przeciez Krolewna nie moze wejsc do kuwety, gdzie juz jest nasikane... i Krolewna nie moze zrozumiec, ze Ktos nie siedzi caly dzien przy kuwecie i nie sprzata po kazdym wyjsciu....
Dobrze, ze tylko ona jest takim czysciochem ;)

Jutro wstawie kilka fotek Sofii :)

Macho

Post » Pt sty 04, 2008 13:54

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Macho

[poprzednia][następna]