MIKUŚ i MUFINEK :) - III - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 02, 2008 21:33

HY hy, bo co watek to to samo powitanie kalair.Jakos tak mi sie utrwalilo ze postanowilam powielic :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sty 03, 2008 8:07

Dobry :)

Mikuś jest chyba trochę brutalny dla Malwinki w czasie zabawy.. i się tak wczuwa, że jej krzywdę robi.. to ona się drze i na niego syczy :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Czw sty 03, 2008 8:12

Dobry!! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 03, 2008 9:39

DOBRY MIKUSIU I CASSIDY!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 03, 2008 10:10

moś pisze:HY hy, bo co watek to to samo powitanie kalair.Jakos tak mi sie utrwalilo ze postanowilam powielic :twisted:

oj.. czepiasz się :ryk:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw sty 03, 2008 10:19

Bry!!! :D

widać Mikuś to jak chłop... nie zna umiaru.. :roll: :wink:
ani delikatności w kontaktach z kobietami :D
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Czw sty 03, 2008 13:14

Bry :D

Weszłam poczytałam sobie i dzięki Tobie Cassidy mamy nadzieję sie dokocić :D jeszcze nie wiem czy sie uda, ale bardzo chcemy zeby było dobrze :)
Pozdrawiam :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Besia77

Od: Śro lis 21, 2007 20:47

Post » Czw sty 03, 2008 13:17

cassidy pisze:Wiecie co.. jednak oddam Malwinkę. Nie chcę już poruszać tego tematu proszę, ponieważ jest to dla mnie bolesne.
Serce mi się kraja.. zresztą Fluszak zna sytuację.

Tośka jest raczej trudnym kotem... nie wiadomo, czy się dogadają w jakimś normalnym czasie. Malwinka zawsze może do mnie wrócić w takiej sytuacji. Jakby została, a do mamy trafiłby inny kot.. to pewnie zrobiłby się problem.. gdyby Tosia go nie tolerowała. Bo ja z trzema kotami bym została.

Mama bardzo by chciała drugiego kota... Malwina jest tak spokojna i komunikatywna, że myślę, że właśnie ona może się z Tosią dogadać.

Także.. w sumie byłabym nie fair wobec mamy, jakbym jej Malwinki nie oddała, ponieważ ona właśnie była dla niej. Rozmawiałam dzisiaj z mama.. i sytuacja zostaje taka, jak było ustalone.

Na mnie też kiedyś przyjdzie czas, że będę miała drugiego kotka. :)
Będziemy odwiedzać Malwinkę.. a Mikuś będzie miał się z kim bawić, jak pojedziemy do Chojnic.

Koniec tematu.. teraz proszę się cieszyć świetnym kontaktem mojego rezydenta i tymczasika.

Myślę że decyzja słuszna tym bardzej, że Malwinka ma gdzie (w razie czego ) wrócić :D

Pozdrawiam!!!
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Besia77

Post » Czw sty 03, 2008 13:46

cassidy pisze:
moś pisze:HY hy, bo co watek to to samo powitanie kalair.Jakos tak mi sie utrwalilo ze postanowilam powielic :twisted:

oj.. czepiasz się :ryk:

Słusznie! Nie dość, że się czepia, to jeszcze kradnie, kradziejka jedna! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 03, 2008 14:41

Besia77 pisze:Bry :D

Weszłam poczytałam sobie i dzięki Tobie Cassidy mamy nadzieję sie dokocić :D jeszcze nie wiem czy sie uda, ale bardzo chcemy zeby było dobrze :)
Pozdrawiam :D

A dlaczego dzięki mnie ? :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw sty 03, 2008 15:11

No bo u Ciebie Cassidy też na początku nie było kolorowo ale się udało i to mnie zmotywowało że nam też może się udać :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Besia77

Post » Czw sty 03, 2008 17:49

Besia77 pisze:No bo u Ciebie Cassidy też na początku nie było kolorowo ale się udało i to mnie zmotywowało że nam też może się udać :D

Besia77 - a może czarny 6-miesięczny miziak ? 8) ( nie pytam o Inkę,żeby było jasne) W kamienicy, gdzie mieszka moja dyrektorka są dwa koty- bezdomniaki dokarmiane i dopieszczane przrz moja dyr., która jednak nie może ich zatrzymac, poza ty, boi sie kotów :roll: . czarnulka jest bardzo miziasta. Moglybyśmy tam podjechac i ja zobaczyć.
Jest jeszcze burasek - ale jak to chłopak bardziej brutalny, mniej miziasty . daj znać.
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Czw sty 03, 2008 18:09

Besia77 pisze:No bo u Ciebie Cassidy też na początku nie było kolorowo ale się udało i to mnie zmotywowało że nam też może się udać :D

to chyba prawie nigdy nie jest dobrze.. i potrzeba trochę czasu.. czasem parę dni, czasem tydzień.. czasem miesiąc...
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw sty 03, 2008 18:09

FluszakPluszak pisze:

Besia77 - a może czarny 6-miesięczny miziak ? 8) ( nie pytam o Inkę,żeby było jasne) W kamienicy, gdzie mieszka moja dyrektorka są dwa koty- bezdomniaki dokarmiane i dopieszczane przrz moja dyr., która jednak nie może ich zatrzymac, poza ty, boi sie kotów :roll: . czarnulka jest bardzo miziasta. Moglybyśmy tam podjechac i ja zobaczyć.
Jest jeszcze burasek - ale jak to chłopak bardziej brutalny, mniej miziasty . daj znać.

Izuś :ryk:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw sty 03, 2008 20:35

Ale Malwinka cudnie aportuje myszki :love: :D

Zostaje z nami do niedzieli, bo rodzice przełożyli wyjazd na nastęny dzień.. nie wiem, jak to przeżyję :roll:

Proszę.. oto pare foteczek:

Tu proszę nie patrzeć na rozniesiony żwirek.. bo się trochę go naniosło :roll: W weekend będę sprzątała :oops:
Obrazek

Obrazek

Śpiochy:
Obrazek

Obrazek

Koteczki dwa :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cassidy