Było: błagam o pomoc dla kotki, Sernik w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2007 12:52

Zgodnie z obietnicą umieszczam zdjęcia Psotki, które zrobiłem gdy właśnie się wyszalała i postanowiła trochę odpocząć na oparciu kanapy. Jej mina w stylu "Oj weź się człowieku odczep ode mnie" wskazuje, że chyba w tym momencie nie miała ochoty na pozowane zdjęcia :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dzisiaj zrobię jeszcze trochę zdjęć, może uda mi się też nakręcić jakiś filmik. Mam jeden, ale muszę sprawdzić czy warto go tu umieszczać.
Obrazek

dethmetaler

Od: Wto lip 10, 2007 13:44

Post » Śro paź 10, 2007 20:19

Warto,warto...
Oba dzieciaki :wink: fajniutkie :lol: :lol: Nawet nie wiem,które piękniejsze :lol: :lol:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro paź 10, 2007 21:26

Dziewczyny masz śliczne.
Słonko czy to Psotka- Sernik bąbelkowała :?: :twisted:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw paź 11, 2007 6:46

montes pisze:Słonko czy to Psotka- Sernik bąbelkowała :?: :twisted:

Taaaa...... Robiła marshmallowsy :evil:

Właśnie całą rodzinką oglądaliśmy zdjęcia Psotko- Sernika :lol: :lol: Miny ma takie same jak robiła u nas- znam to Jej spojrzenie- "zwariowałas? idź już stąd!" I strasznie mnie ubawiło stwierdzenie:
dethmetaler pisze:Głównym obiektem jej zainteresowań i tak jest Ogi

bo właśnie miałam takie wrażenie- to najbardziej kotolubny kot jakiego znam :lol: Kiedy do nas przyjechała po operacji- jeszcze obolała, w bandażach, brudna i chudzieńka wydawała się oazą spokoju..... Leżało to Dziecko spokojnie.... Mruczało cichuteńko- sama słodycz. Do czasu kiedy w ramach testu postanowiłam do Jej pokoju wpuścić Safandułę Krokera. Psotko- Sernik natychmiast była na nogach, ogon w górę i wystartowała do Krokera radośnie. Kroker- przerażony widokiem półkilogramowego potfffora pędzącego na jego drobne 6-kilogramowe ciałko prawie przeniknął pod drzwiami :lol: :lol: :lol: Strasznie się cieszę, że wszystko oki! Ach.... Córa super! :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw paź 11, 2007 7:27

Dziękuję wszystkim :D
Wkrótce będzie więcej zdjęć, wczoraj jescze trochę porobiłem, ale ciągle czekam na coś zabawnego. Była raz świetna okazja zrobić Psotce zdjęcie jak leżała całym ciałkiem okrakiem na Ogi jak by była kompletem wypoczynkowym :lol: ale jak zwykle nie zdąrzyłem z aparatem :evil: Póki co to postaram się zaraz umieścić gdzieś filmik. Niby nic specjalnego, ot dwa ładniutkie koty pijące wodę z kranu. Zawsze mi się pchają do zlewu gdy chcę pozmywać :D. Minutę przed nakręceniem filmiku zastałem je przy zlewie jak Psotka czyściła ucho Ogi gdy ta piła wodę. Dla takich chwil warto mieć aparat cyfrowy, choć przydałby się jeszcze refleks :). Kręciłem więc filmik z nadzieją, że sytuacja się powtórzy, ale Psotka sprawiała wrażenie onieśmielonej aparatem :D
Obrazek

dethmetaler

Post » Czw paź 11, 2007 8:45

No to umieszczam obiecany filmik. Jak pisałem wcześniej nic szczególnego się w nim nie dzieje, ale zawsze coś. Następnym razem będzie coś więcej.

http://pl.youtube.com/watch?v=jteAB1Cu_gg
Obrazek

dethmetaler

Post » Czw paź 11, 2007 9:42

Zdjęcia i filmik super, Psotka jak zwykle sprawdza co jest w aparacie :D
Ogi wygląda wspaniale i już zupełnie zaakceptowała Psotkę :D .
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw paź 11, 2007 15:48

Piękne koty.A podobne do siebie niczym bliźniaki :lol: :lol:

MaybeXX

Post » Czw paź 11, 2007 16:21

iwcia pisze: Psotka jak zwykle sprawdza co jest w aparacie :D

8O Masz jakieś zdjęcia gdzie sprawdza ? I nie ujawniasz? :evil: :evil: Oczekuję z niecierpliwością kiedy je wstawisz!

Filmik świetny :) I tematyka znajoma. U mnie z Suffką tropiły zlewowe potffory :)

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Pt lis 30, 2007 22:02

Prosimy o nowe zdjęcia trzech dziewczynek :D

MaybeXX

Post » Pt gru 21, 2007 10:29

Witam serdecznie!
Mała Psotka od wczoraj przechodzi swoją pierwszą ruję! Ciężko z Nią wytrzymać jak tak wymiałkuje, ale w sumie to jej też nie jest lekko. Jak tylko jej przejdzie to czeka nas wyprawa do weterynarza na badania, a potem na operację.
Mam sporo nowych zdjęć. Psotka bardzo wypiękniała. Nie wiem czy jeszcze coś urosła, mnie się wydaje, że nie bardzo, ale może dlatego, że widzę ją codziennie. Umieszczę zdjęcia już wkrótce :).

Pozdrawiam i wesołych świąt życzę wszystkim forumowiczom. :)
Obrazek

dethmetaler

Post » Pt gru 21, 2007 16:59

Czekam,czekam...
I pozdrawiam Świątecznie całą Rodzinę.

MaybeXX

Post » Pt gru 21, 2007 17:33

Ja też jestem ciekawa czy dziewczynki się zmieniły :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto sty 01, 2008 14:16

dethmetaler pisze:Witam serdecznie!
Nie wiem czy jeszcze coś urosła, mnie się wydaje, że nie bardzo, ale może dlatego, że widzę ją codziennie.

Mnie też się wydawało, że Ona się wcale nie zmienia dopóki nie spojrzałam na starsze zdjęcia- wtedy okazywało się, że jednak rosła i to całkiem :) Czekam na zdjęcia.

Slonko_Łódź

Post » Nie sty 06, 2008 16:19

I ciągle nie ma zdjęć :crying:

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]