Bry poranne

Chyba zamowie moim kociambrom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:Śliczna kocia mama![]()
i czemu ona się tak stresuje..![]()
chyba nie wie, jaka jest fotogeniczna!!! nie mówiłaś jej????
sweet-a pisze:catawba pisze:Śliczna kocia mama![]()
i czemu ona się tak stresuje..![]()
chyba nie wie, jaka jest fotogeniczna!!! nie mówiłaś jej????
ja nie wiem czemu, na paczątku się nie stresowała
Catawba - możesz uznać że cala sesja z Fifi była dla Ciebie, bo teraz najczęściej Ty do nas wpadasz![]()
catawba pisze:Dziękiwidzisz.. wcześniej mnie nie było, bo walczyłam z netem.. od wakacji.
w końcu "jakoś" chodzi, więc korzystamno i roboty brak póki co
![]()
teraz pozostaje mi walczyć z tż... on jest uzależniony od allegrochyba potrzebujemy 2 komputery..
sweet-a pisze:catawba pisze:Dziękiwidzisz.. wcześniej mnie nie było, bo walczyłam z netem.. od wakacji.
w końcu "jakoś" chodzi, więc korzystamno i roboty brak póki co
![]()
teraz pozostaje mi walczyć z tż... on jest uzależniony od allegrochyba potrzebujemy 2 komputery..
no to widze że coraz więcej mamy wspólnego
1.mieszkamy na wsi
2. mamy że tak powiem lipny net
3."roboty brak póki co :"
a co do allego to ja też moge z Twoim tż podać sobie ręke![]()
catawba pisze:ja bym dodała jeszcze imię.. podobne(o ile się nie mylę? )
ja nawet jak nie mam nic do kupienia to i tak kupuje, a najlepiej to mi się wydaje pensje TŻacatawba pisze:a co do allegro.. ja też to lubię, ale jeśli mam coś do kupienia.. on jest zapatrzony w ryby i rogi ... i najchętniej wydałby na to całą pensję![]()
sweet-a pisze:catawba pisze:ja bym dodała jeszcze imię.. podobne(o ile się nie mylę? )
a no faktycznie - zapomniałam gapa ze mnie![]()
sweet-a pisze:ja nawet jak nie mam nic do kupienia to i tak kupuje, a najlepiej to mi się wydaje pensje TŻacatawba pisze:a co do allegro.. ja też to lubię, ale jeśli mam coś do kupienia.. on jest zapatrzony w ryby i rogi ... i najchętniej wydałby na to całą pensję![]()
, chociaż przed sylwiem sama sporo zarobiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, Nul, Silverblue i 19 gości