Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pisiokot pisze:Jeremiasz to kot nad koty. Czy domek wie jakie szczęście go spotkało![]()
w osobie tego super-kota
Georg-inia pisze:EDIT: i bym zapomniała: Jeremiasz dziękuje bardzo swk za noszenie go w transporterku i trzymanie przy zastrzykach oraz Susełkowi za wsparcie nie tylko psychiczne, przez co Susełek naraziła się na 10 punktów karnych z kodeksu drogowego
swk pisze:Georg-inia pisze:EDIT: i bym zapomniała: Jeremiasz dziękuje bardzo swk za noszenie go w transporterku i trzymanie przy zastrzykach oraz Susełkowi za wsparcie nie tylko psychiczne, przez co Susełek naraziła się na 10 punktów karnych z kodeksu drogowego
Za to trzymanie, to Jeremiasz chyba najchętniej ugryzł by mnie teraz w nos
Georg-inia pisze:swk pisze:Georg-inia pisze:EDIT: i bym zapomniała: Jeremiasz dziękuje bardzo swk za noszenie go w transporterku i trzymanie przy zastrzykach oraz Susełkowi za wsparcie nie tylko psychiczne, przez co Susełek naraziła się na 10 punktów karnych z kodeksu drogowego
oj tam, oj tam, Wujkuteraz Jeremiasz jest znów sobą: wchodzi na kolana natychmiast, jak tylko wejdę do sypialni i przysiądę na chwilkę
![]()
a dzięki Tobie, będzie zdrowszy
swk pisze:Georg-inia pisze:swk pisze:Georg-inia pisze:EDIT: i bym zapomniała: Jeremiasz dziękuje bardzo swk za noszenie go w transporterku i trzymanie przy zastrzykach oraz Susełkowi za wsparcie nie tylko psychiczne, przez co Susełek naraziła się na 10 punktów karnych z kodeksu drogowego
oj tam, oj tam, Wujkuteraz Jeremiasz jest znów sobą: wchodzi na kolana natychmiast, jak tylko wejdę do sypialni i przysiądę na chwilkę
![]()
Obawiam się, że jego może obchodzić jedynie to, ile igieł na jego dupce połamała ciocia Ania i kto jeszcze w tym maczał palce
Georg-inia pisze:swk pisze:Georg-inia pisze:swk pisze:Georg-inia pisze:EDIT: i bym zapomniała: Jeremiasz dziękuje bardzo swk za noszenie go w transporterku i trzymanie przy zastrzykach oraz Susełkowi za wsparcie nie tylko psychiczne, przez co Susełek naraziła się na 10 punktów karnych z kodeksu drogowego
![]()
Obawiam się, że jego może obchodzić jedynie to, ile igieł na jego dupce połamała ciocia Ania i kto jeszcze w tym maczał palce
a tam zaraz palcenikt mu w tyłeczku nic nie maczał. No, może oprócz termometru ;() ale to też nie Ty, tylko Ciocia Ania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości