Porzucony Leon już w nowym domku !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 15, 2007 11:21

Myślę ,że to jest dobre rozwiązanie.
Niestety są koty , które jednak baaaardzo chcą wychodzić
i męczą się w domu niewychodzącym.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon gru 17, 2007 19:56

witajcie, przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. tak, ustalone zostało ze Leonek pojdzie na wies do mojej mamy. my sie bardzo ciesymy. z tego co wiem to jakos przed swietami przewieziemy go, ale mama nie chce by bylo tak ze go zawiezie i musi uciekac do pracy i zostawic Leonka samego na caly dzien. Wiec czeka na moj przyjazd. Zeby byc przy nim w tych pierwszych dniach na nowym miejscu. Dam znac jak mu tam i zrobie fotki, ale jesli nei bedzie w okresie swiatecznym wiadomosci to dlatego ze tam roznie bywa z netem. wiec prosze o cierpliwosc! Pozdrawiam wszystkich zyczac wesolych, dobrych rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia. zycze aby Wasze zwierzaki dobrze sie o Was w noc wigilijna wypowiedziały. :king:
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Pon gru 17, 2007 20:57

No to się cieszymy i czekamy na zdjęcia!
Życzymy Wesołych Świąt!! :D

kristinbb

Post » Sob gru 22, 2007 0:47

Jak Leonek ?? Wprowadził się już do nowego domku ?? Mam nadzieję, że karta adopcyjna dotarła :lol:

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro gru 26, 2007 9:24

:D :?:

kristinbb

Post » Sob gru 29, 2007 10:59

witajcie. Leonek nadal rezyduje w Warszawie. Mielismy dosc duzo do roboty i nie bylo czasu sie przeprowadzka Leona zajac bo jak pisalam chcemy byc tu na miejscu i obserwowac jak sie zachowuje. Okazalo sie ze nasz ostatni psi "nabytek" czyli suka ktora ktos znalazl i nam oddal, nie jest wysterylizowana... no a mamy tez jednego kawalera ktory jest bardzo plochy i nieufny i tzreba go bylo zlapac (inne suki sa wysterylizowane wiec nei bylo z nim tyle zamieszania do tej pory)... no a lapanie psiaczka ktory jest wielkosci wilczura to nei to co lapanie kotka, nawet wielkosc Leonka. Ale kolega wczoraj w koncu zostal przylapany i juz conieco mu ubylo. Wiec moze nam sie uda w najblizszych dniach Leonka pzreprowadzic. Na razie dostal na gwiazdke duza poduche od mojej mamy i sie z niej raczej nie rusza i jak na razie jest tak zadowolony ze nawet nie marudzi (co mu sie ogolnei czesto zdaza). Fotki beda, ale... nie wykazalam sie bystroscia i wzielam aparat ale nie wzielam kabelka zeby fotki przeniesc na kompa... weic dopiero po powrocie do KRk.

Mam jedno pytanie co do karty adopcyjnej. Tam jest zaznaczone ze kot ma miec obroze.. Czy to konieczne jesli Leon jest jej niechetny?

A druga rzecz to w ksiazeczce jest zaznaczona jedynie kastracja. czy Leon mial szczepienia? Odrobaczanie? Prosze o info bo jesli nie to go musimy zabrac do weta.

Pozdrawiam,
:king:
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Sob gru 29, 2007 11:32

O szczepianiach nic nie wiem, raczej ich nie miał. Na pewno był odpchlony i odrobaczony.

Na pozostałe pytania odpowie Fiona, a ja proszę o przekazanie głasków dla Leonka :)

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie gru 30, 2007 10:01

Głaski dla Leonka!!! :D :1luvu:

kristinbb

Post » Nie gru 30, 2007 13:41

Leon był odrobaczony, powinno byc to wpisane w książeczkę zdrowia. Ale z tego co pamietam był chyba odrobaczany jakoś tak przy zdjęciu szwów po kastracji...
Szczepień nie miał zadnych, był tylko odpchlony frontlinem
Odnośnie obroży jeśli Leon jej nie lubi nie będziemy go zmuszać do nej. W punkt dotyczący obroży dotyczy gł kotów wychodzących a ma na celu zwiększenie szans na odnalezienie kota jeśli np sie zgubi. Mam nadzieję, ze problem zgubienia sie nie będzie dotyczył Leona 8)

fiona.22

Post » Czw sty 03, 2008 7:04

I co tam słychac u koteczka w Nowym Roku?
Życzymy szczęśliwego Nowego Roku!!!

kristinbb

Post » Nie sty 13, 2008 16:58

Jak tam nasz hrabia sie miewa ??

fiona.22

Post » Czw lut 28, 2008 0:57

Królewna chyba jest teraz bez internetu ale i tak czekamy na wieści o Leonku...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia]