Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Beata pisze:i nadal sobie wypraszam oddawanie kotow osobom tylko po 40![]()
![]()
Muczacza czasem niegrzeczny jest (czesto rano) ale przeciez go nie oddam
malunek na pysiu mu sie zmienil i nie jest juz Malowany, tak poza tym
![]()
No dobszszsz... 8)
-Adria pisze: EwKo ... 10 kotów to przecież całkiem przyzwoita liczbaWarto spróbować, żeby się przekonać. Tylko trzeba zaczac od 20, zeby moc cieszyc sie z 10
![]()
![]()
Adria pisze:Robwoj...super wiesciCzekam z niecierpliwością na dalsze relacje
![]()
Nie ma zmiłuj się
![]()
EwKo ... 10 kotów to przecież całkiem przyzwoita liczbaWarto spróbować, żeby się przekonać. Tylko trzeba zaczac od 20, zeby moc cieszyc sie z 10
![]()
![]()
Macho...Ty lepiej nie kracz, bo jeszcze co wykraczesz![]()
Starym w koncu należy się jakiś urlop, niech mlodziez troche popracuje
Macho pisze:Mlodziez powiadasz...Wypraszam sobie! ja juz podchodze pod 19
wiec wcale taka mloda nie jestem ;)
robwoj pisze:No i doczekalem sieWczoraj do domu przywiezlismy Euforie i Regge
![]()
Po otwarciu transportera Euforia z cala swoja ciekawoscia swiata rozpoczela zwiedzanie nowego miejsca. Szybciutko znalazla miseczki kuwete nawet swoje legowisko (tak nawiasem mowiac nie zainterosowalo ja legowisko wolala spac w lozku) Po wstepnych ogledzinach potanowila mnie pozaczepiac. "A co nie bedzie pracowal tyle na komputerku, a porzadki zrobi jutro - najwazniejsza jest zabawa
" I tak okolo godziny 23 (no dobra grubo po 23) Euforia potanowila sie polozyc spac. Wtulila sie mocno i zaczela mruczec a po chwili zasnela (nie na dlugo
)
Regge na poczatku byla bardzo wystraszona (hmm do teraz w sumie jest) Najpierw bala sie wyjsc z trasportera ale po kilku minutach obserwacji zaciekawionej Euforii postanowila wyjsc. Przez chwile chodzila wystraszona po mieszkaniu a pozniej czmychnela w ciemny kat pomiedzy moja wersalka a sciana. No i w zasadzie siedziala tam do 22. Czasami powoli i ostroznie wychodzila sprawdzic co sie dzieje i co ja takiego robieKiedy Euforia kladla sie spac a ja ogladalem telewizor Regge korzystajac z ciszy i spokoju ktory zapanowal w domu postanowila pozwiedzac nowe otocznie. Musze powiedziec ze obserwowanie Regge ktora to odwazyla sie wyjsc ze swojego ukrycia by "poznawac nowy swiat" bylo znacznie ciekawsze od filmu. Szybko wylaczylem telewizor i udajac ze spie obserwowalem tak dlugo jak tylko moglem (dlugo to nie twalo bo usnalem - coz wczorajszy dzien byl bogaty we wrazenia)
Budzac sie w srodku nocy zauwazylem ze juz nie mam jednego kota przy sobie a dwa. Regge i Euforia spaly mocno wtulone w siebie. I to dopiero byl piekny widok.
Okolo godziny 5:00 dziewczyny urzadzily sobie impreze w przedpokoju i kuchni bawiac sie myszka a pozniej z soba. Postanowily razem zwiedzac cale mieszkanie od czasu do czasu przechodzac po mojej glowie![]()
Obie w tym momencie odpoczywaja. Euforia zarzywa kapieli slonecznych na fotelu a Regge upodoblala sobie szafe w ktorej leza protokoly z konfiguracji serwerow (mowie wam z Regge bedzie jecze kiedys informatyk)
Prawie po 12 godzinach pobytu w moim domu widze ze kotki powoli sie przyzwyczjaja do nowego otoczenia. Na raize nie ma rzadnych problmow (i oby tak bylo dalej)
Pozdrawiam wszystkich
Myszka.xww pisze:Jeden zab dupel zostawil na mamutowej dupie. We futrze zostawil.
ryśka pisze:Niechaj ona tego Dentala je zamiast Antosi - przyda jej się bardzo, choćby nawet tylko parę granulek miała pogryźć dziennie. U Czesia stan zapalny przy wymianie zębów był zatrważający, ale udało się - w dużej mierze dzięki temu Dentalowi właśnie.