Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:Karmeluśja myśle że ona ma nawał pokarmu i stąd ten guzek na sutkach a to boli jak jasna cholera
musiałaby miec to wymasowane a najpierw nagrzane
i mysle jakiś srodek na ztrzymanie laktacji i przeciwbolowy ........ bo jak sie to zaparzy to potem tylko nacinanie zostaje
u nas Kuki miała mierny apetyt ale za to jak sie dorwała dziś do gotowanego kurczaka to doszłam do wniosku ze pewnie poprostu puchy są jej nie znane ,indor juz sie dla kociatych gotuje
![]()
Gwiazdorku kurcze czemu ty jeść nie chceszIwona ja mysle ze dobrze by mu było założyć wenflon i w razie czego kroplówy w domu podasz to proste, jak co w wigilje jestem u mamy i w 1 dzien swiąt podejde i pomoge ..................
Mika i Kree to też dzięki Wam dostałam taką wiadomośc na gg![]()
![]()
no to jesteśmy właścicielami pieknej czarnej kotki, mała jest śliczna, potem prześlymy zdjecia, wielkie dzieki i Wesołych Świat
czarna kicia ma na imie Inka - od kawy bo czarna jak kawa , pieknie korzysta z kuwetki , chodzi za państwem krok w krok , mąż a dla niego to była po części niespodzianka zachwyconyjuż ma Ineczka porobione fotki z pierwszego dnia na pamiątke
prosili by sie dowiedziec kiedy kicia była szczepiona żeby mogli powiedzieć weterynarzowi
ko_da1 pisze:słuchajcie kochani jakby ktoś z ogłoszenia w sprawie maluszków dzwonił, to kierujcie ich na schron w Sosnowcu tam trafiło kilka 2-3 miesięcznych kociątalbo przekazujcie numer od Terenia1 , chętnych na malce dużo niech kociaki nie spędzą tam wigili....
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Gosiagosia, kasiek1510 i 111 gości