Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Właśnie wróciliśmy do domu. Z Kajtkiem. Jak tylko go wypuściłam z kontenerka, to od razu udał sie w stronę drzwi prowadzących do ogrodu. I zdziwił się nieco, że mu ich nie otworzyłam. Zjadł chrupki, leży i rozmyśla. Trochę jest wkurzony, bo macha ogonem...
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Właśnie wróciliśmy do domu. Z Kajtkiem. Jak tylko go wypuściłam z kontenerka, to od razu udał sie w stronę drzwi prowadzących do ogrodu. I zdziwił się nieco, że mu ich nie otworzyłam. Zjadł chrupki, leży i rozmyśla. Trochę jest wkurzony, bo macha ogonem...
A co będzie jeśli zechce wyjsc?![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Właśnie wróciliśmy do domu. Z Kajtkiem. Jak tylko go wypuściłam z kontenerka, to od razu udał sie w stronę drzwi prowadzących do ogrodu. I zdziwił się nieco, że mu ich nie otworzyłam. Zjadł chrupki, leży i rozmyśla. Trochę jest wkurzony, bo macha ogonem...
A co będzie jeśli zechce wyjsc?![]()
Chcieć to on sobie może![]()
![]()
Be pisze:Nie będzie nam tu futrzarstwo rządziło...![]()
Przeca rządzą jak chcą![]()
Trzymam kciuki za wyniki Myszkina (Gienka oczywiście też )
Gdyby coś... to u mnie jeszcze do wzięcia przynajmniej kilogram k/d Hills'a.
No i Spokojnych Świąt Ogonom i Paniom życzę...
PS. Kolejność oczywista.
Femka pisze:gdyby Kajtek wiedział, jaki jest piękny, dałby Ci popalić
CoToMa pisze:Femka pisze:gdyby Kajtek wiedział, jaki jest piękny, dałby Ci popalić
![]()
![]()
![]()
TŻ wczoraj sam wziął Kajtka do łóżka i nawet go głaskał![]()
Kajtek nie chciał ze mną spać (chyba mu barierki w łóżku przeszkadzały), za to spał z TŻtem i Agą.
A Myszak też ze mną nie spał, chyba sie obraził...
CoToMa pisze:Niestety sielanka sie skończyła. Kajtkowi wycieka ropa z tej rany. Zaraz go pakuję i po łapance czeka nas wizyta w lecznicy...
Femka pisze:CoToMa pisze:Niestety sielanka sie skończyła. Kajtkowi wycieka ropa z tej rany. Zaraz go pakuję i po łapance czeka nas wizyta w lecznicy...
może coś sobie jednak przy niej majstruje
albo wkłada, gdzie nie trzeba
spokojnie, CoToMa, dopóki nie wypowie się lekarz
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Niestety sielanka sie skończyła. Kajtkowi wycieka ropa z tej rany. Zaraz go pakuję i po łapance czeka nas wizyta w lecznicy...
może coś sobie jednak przy niej majstruje
albo wkłada, gdzie nie trzeba
spokojnie, CoToMa, dopóki nie wypowie się lekarz
Na szczęście dostaje od piątku mocny antybiotyk, więc mam nadzieję, że nic złego sie nie stanie. Ale może jeszcze miejscowo trzeba będzie czymś smarować, albo przemywać. Wolę na wszelki wypadek go skonsultować, bo nie chciałabym ściągać wetki w święta...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości