Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Uważajcie teraz na tych chętnych z ogłoszeń! Jest tuż przed Swietami. Zeby jakiś maluszek nie był nietrafionym prezentem dla kogoś pod choinkę.
terenia1 pisze:Dziewczyny i co czy te dwa małe kociaki już zostały zabrane ze schronu czy jeszcze są , gdyby były inne maluchy to piszcie o nich bo do mnie jeszcze ludzie dzwonią ze starych ogłoszeń a w Sosnowcu maluszków nie ma.
iwona_35 pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny i co czy te dwa małe kociaki już zostały zabrane ze schronu czy jeszcze są , gdyby były inne maluchy to piszcie o nich bo do mnie jeszcze ludzie dzwonią ze starych ogłoszeń a w Sosnowcu maluszków nie ma.
Ten ze zdjęcia , pojechał do domu, niestety nie wiem nic o tych ludziach, ten Pan od Ciebie, pojedzie dziś do schronu, są dwa czarne półroczne i mały 2 miesięczny burasek...
Terenia jak by co, dawaj namiary na mnie , ja będę próbować na bieżąco się dowiadywać
Mała1 pisze:ja miałam z ogłoszen trzy telefony-dwz tez o maluchy-a w koncu nie wiem czy są-jutro oddzwonie.
I jeden moze dałby sie przekonac na roczna-ale pani wydaje sie ,ze jej koty nie sa szczepione-bo tak jej poradził weterynarz-bo niewychodzacema sprawdzic
iwona_35 pisze:O Boże,,teraz czytam, jestem beznadziejna, nie mam nic, miałam wielkie plany....i na tym sie skończyło, miałm kupic tuńczyka i to i tamto......o rany jestem beznadziejna![]()
Lola ciesze się że dołączasz do bied schroniskowych i że będziesz jutro z nami
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Exabot [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, wiolpie i 121 gości