S.KATOWICKIE IV-Tysiak w domku.Karmelka po zabiegu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2007 20:04

i ja bardzo dziękuję za pamięć i życzenia świąteczne. Nie wiedziałam, żeto Wampirek, ale czapusia przepiękna :D

Ja Wam życzę, żebyście zostały bezrobotne w pracy z kotami, a schronisko, żeby zostało zamkniete z braku kotów. Żeby zmartwieniem wszystkich kotów był wybór: micha czy głaski.
I jeszcze życzę Wam i sobie, żebyśmy na forum spotykali się wyłacznie towarzysko, żeby opowiadać o szczęśliwych rezydentach.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro gru 19, 2007 20:23

Ja również dziękuję za życzenia świąteczne. Razem z Arizonką życzymy wszystkim wesołych Świąt, a w Nowym Roku najlepszych domków pod słoncem dla wszystkich schroniskowych zwierzaków.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro gru 19, 2007 20:32

iwona_35 pisze:Białe Pióreczko poza schroniskiem:

Obrazek

Alez wwspaniale wiadomości :D :D :D :1luvu:

Trzymam kciuki, zeby koteczka jak najszybciej doszla do siebie :ok:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro gru 19, 2007 22:33

co myslicie o takim banerku jak w moim podpisie?

a może ktoś ma jakieś sugestie? coś zmienic, dodać?

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro gru 19, 2007 23:12

Ja również Wam dziękuję za piękne Wampirkowate życzenia ;)

A Wam Dziewczyny - życze nie tylko ciepłych i pogodnych Świąt, ale i tego, aby jak najmniej było kocich nieszczęść, które będą potrzebować Waszej pomocy. Szczęśliwych i zdrowych kotów - i szcześcia i zdrowia dla Was :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro gru 19, 2007 23:23

Tez dziekuje za Wampirkowe zyczenia:))

A na stronie bardzo chcialabym, zeby znalazl sie tekst dlaczego koty powinny byc wolnozyjace i jak im pomagac przed brama schroniska. To znaczy chcialabym poprosic o umieszczenie takiego tekstu, ktory moze niektorych poruszylby przed oddaniem kota do schroniska. Pomaganie kotom juz za brama jest bardzo wazne i bardzo potrzebne, bo tam juz mleko sie wylalo. Ale wydaje mi sie, ze wazne jest przeniesienie akcentu na walke o to, zeby przynajmniej zmniejszyc ten plynacy strumien. Zeby prowokowac ludzi do innego myslenia - jak pomoc nie przynoszac do schroniska, jak zmniejszyc kocia niewatpliwa w niektorych przypadkach uciazliwosc nie zamykajac ich w schronisku.
Mam taki tekst, ktory jakis czas temu umiescilam w naszej osiedlowej gazetce. Podesle ocenicie czy pasuje wam do koncepcji strony.
Mam go niestety tylko w pracy bo w domu onegdaj dysk mi sie zbiesil i przepadlo. A w pracy bede w piatek.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw gru 20, 2007 9:28

mika_xx pisze:co myslicie o takim banerku jak w moim podpisie?

a może ktoś ma jakieś sugestie? coś zmienic, dodać?

Mika poprosze linka do banerka, jest supppeerrr :D :D

Byłam w schronisku, jest jeden nowy maluch, cudny, darł się w niebogłosy

Trzeba go jak najszybiej wyciągnać.
Jeden z małych czarnuszków poszedł do domku, został jeden.
Obrazek

Na kociarni spokój, chociaż nie do końca, jeden piekny duży kocur nie je, siedzi od wczoraj w tym samym miejscu: obawiam się ,że stres go zabija.
Obrazek

Z klatki, gdzie była Białe pióreczko, umiara również cudna koteczka, wczoraj nic nie jadła ,dzisiaj również, leżała na budce i ciężko oddychała, wiem od weta,ze ja leczy, robi co może ale cóż....więcej nie da rady
Obrazek

Ogólnie smutno.......

Nie ma juz intensinalu, i reszta na PW
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw gru 20, 2007 9:39

biedactwa naprawde :(

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Czw gru 20, 2007 9:40

iwona_35 pisze:Byłam w schronisku, jest jeden nowy maluch, cudny, darł się w niebogłosy

Trzeba go jak najszybiej wyciągnać.
Jeden z małych czarnuszków poszedł do domku, został jeden.
Obrazek

Na kociarni spokój, chociaż nie do końca, jeden piekny duży kocur nie je, siedzi od wczoraj w tym samym miejscu: obawiam się ,że stres go zabija.
Obrazek

Z klatki, gdzie była Białe pióreczko, umiara również cudna koteczka, wczoraj nic nie jadła ,dzisiaj również, leżała na budce i ciężko oddychała, wiem od weta,ze ja leczy, robi co może ale cóż....więcej nie da rady
Obrazek

Ogólnie smutno.......

:( :( :(

Może jednak... Ktoś... ???
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw gru 20, 2007 9:44

biedactwo :cry:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw gru 20, 2007 9:51

iwona_35 pisze:Z klatki, gdzie była Białe pióreczko, umiara również cudna koteczka, wczoraj nic nie jadła ,dzisiaj również, leżała na budce i ciężko oddychała, wiem od weta,ze ja leczy, robi co może ale cóż....więcej nie da rady
Obrazek

zapraszam do jej wątku, ma na imie Gwiazdka
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70113
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw gru 20, 2007 9:53

:(

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw gru 20, 2007 11:39

smutno :( maluszek cudny myśle szybciutko znjadzie dom ,gorzej z kocurkiem , to tego kawalera przypadkowo w sobote odsikałam , kurcze może on nie je bo ma problemy z pęcherzem :? na ręku jak zaczoł sikać to obsikał przypadkiem Ole :twisted: a reszta zajeła dosyć spory kawałek podłogi :roll: nie umiał zatrzymać tego sii ale nie widać było by sprawiało mu to bol , sama nie wiem ...........trzeba by mu tymczas znaleść kocurek cudny troszke urodą podobny do persów, ma taką podobną do nich główeczke , śliczny kocio .... :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw gru 20, 2007 12:14

Napiszcie coś wiecej o tym maluszku
chłopiec to czy dziewczynka
no i tak na oko ile może mieć Obrazek
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw gru 20, 2007 12:21

po maluszka już ktoś jedzie do schroniska w tej chwili :D trzymamy kciuki żeby wszystko było ok :wink: malec ma około 2 miesięcy i jest bardzo żywotny :) dziękuje Tereniu :ok: :king: :s3:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

[poprzednia][następna]