Tosza pisze::( Ja miałam nadzieję, że nikt się nią nie zainteresuję i będę MUSIAŁA ją zabrać
Tosza ty patrz.... to zupełnie jak ja

Kiciu, wszystkiego najlepszego i oswój sie prędziudko

Trzymamy kciuki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tosza pisze::( Ja miałam nadzieję, że nikt się nią nie zainteresuję i będę MUSIAŁA ją zabrać
theta pisze:Tosza pisze::( Ja miałam nadzieję, że nikt się nią nie zainteresuję i będę MUSIAŁA ją zabrać
Tosza ty patrz.... to zupełnie jak ja
Nordstjerna pisze:Blender to młody, przystojny chłopiec (stąd te dylematy moralne związane z jego urezydenceniem). Tylko mi się literówka wkradła. Wiążę z nim duże nadzieje. Nawet wybieranie dziczkom jedzonka łapką przez kratki jestem mu w stanie wybaczyć.
Nordstjerna pisze:A Wiewióra (imię to autorski pomysł Berni) ma chyba jednak głęboko ukryte, nieśmiałe zadatki na miziaka - dzisiaj pierwszy dzień u nas, a ona już prawie nie protestuje przy mizianiu patyczkiem między uszami. Tak chyba pro-forma syknęła ze dwa razy, a potem uznała, że to wcale nie jest takie złe. Po pierwszym odruchu ucieczki w kąt klatki przymyka oczy i się nadstawia. A raz nawet na moment się zapomniała: wyciągnęła przed siebie tylną łapkę i rozcapierzyła pazurki. A potem udawała, że ona wcale nie, to była jakaś pomyłka.
To chyba nie jest źle?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 73 gości