Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pepperoni pisze:kurde, wiecie co... ten moj Malutki to on mial takie kupy rzadkie, zolte i smierdzace i cala bym w tych kupach ubabrana bo walil gdzie popadnie a najwiecej na mnie. a od jakichs dwoch tygodni to mnie wyjatkowo czesto zoladek boli i mi niedobrze jak tylko cos zjem i w zeszlym tygodniu mialam dwa razy taka biegunke ze do szkoly nie moglam jechac. w niedziele z kolei mialam wysoka goraczke i caly dzien lezalam ale w pon juz przeszlo. mozliwe ze czyms sie zarazilam od niego? myslalam, ze to stres uczelniany ale teraz jak czytam te wpisy to juz sama nie wiem... isc do lekarza?
terenia1 pisze:Dziewczyny a ja mam takie małe pytanko czy u Was w schronisku są małę kociaki![]()
Teraz ludziska szukają małych kociaków.
tangerine1 pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny a ja mam takie małe pytanko czy u Was w schronisku są małę kociaki![]()
W sobote była mamuska z 4 maluchami
Jeden poszedl juz do domu.
Maluszki sa naprawde malenkie (moim zadniem za male, zeby funkcjonowac samodzielnie) i siedza w schronie gdzie czai sie panleukopenia.
Kazdy potencjalny dom musi miec tego swiadomosc.
terenia1 pisze:tangerine1 pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny a ja mam takie małe pytanko czy u Was w schronisku są małę kociaki![]()
W sobote była mamuska z 4 maluchami
Jeden poszedl juz do domu.
Maluszki sa naprawde malenkie (moim zadniem za male, zeby funkcjonowac samodzielnie) i siedza w schronie gdzie czai sie panleukopenia.
Kazdy potencjalny dom musi miec tego swiadomosc.
Panleukopenia czai się wszędzie, a równie dobrze może to być każda inna choroba, macie może jakieś fotki maluchów
terenia1 pisze:Zeby zrobić zdjęcie nie trzeba maluchów dotykaćja ostatnio wyadoptowałam 5 czarnych maluszków w ciągu tygodnia i do dzisiaj miałam telefony o czarne maluszki gdybym wiedziała, że macie kociaki to już by ich w schronie nie było szkoda
ale na wątku nie doczytałam się żadnej informacji o maluszkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: wiolpie i 132 gości