Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:Jak tam dziś maluszek??
Ja myślę, że on tak szybko się przystosował bo porządnie przemyślał sprawę. Uznał widocznie, że my z gatunku tych dobrych ludzi i nie ma się co awanturować, dostał przecież szansę na dostatnie życie. A i tak jestem zadziwiona, że taki prawie całkiem dziki kociak potrafi tak szybciutko się dostsować.
Pliszkowa pisze:Pliszkowa, ktora nie majac problemow musi sobie jakies wymyslic..
Mysza pisze: Myślę, że maluch jeszcze nie odkrył tej przyjemności jaką jest spanie z ludźmi, budzenie ich o 4-5 rano i skakanie po głowie. Wszystko przed Wami. A jak on taki malutki ma się wspiąć na łóżko? Na podłodze śpicie, na materacu?
Pliszkowa pisze:To wlasnie mnie dziwi, z reguly takie malce tym bardziej sie do ludzi garną i same nie lubia spac...
Pliszkowa pisze:Dobrze ze sa razem...
Katy pisze: Pisz o nich jak najczęściej!
Kazia pisze:Nie wiem jak Stronghold, ale np. przeciw pchlom ja stosuję Frontline, w takim rozpylaczu, i zdarzylo mi sie już 3-4 dniowe kociaki odpchlać, bez zadnego problemu.
Oczywiście nie psikam na takiego malucha, tylko na spodeczek i palcem odrobinke rozcieram po kociaku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 76 gości