ziemowit pisze:tak medytowałem nad tą pamiątką po Pietrynce na nosie - ale zostawiłem
jako kocurek kosmiczny i mistyczny może mieć malutkie zadrapanie
ok, przynajmniej jakąś pamiątkę po cudnej kotce mamy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ziemowit pisze:tak medytowałem nad tą pamiątką po Pietrynce na nosie - ale zostawiłem
jako kocurek kosmiczny i mistyczny może mieć malutkie zadrapanie
theta pisze:O jacie... jaki śliczny Guzik![]()
![]()
![]()
Chyba od dziś podobają mi się mistyczne czarne koty
Ziemowit ja tez chcę umieć robić takie foty!!!
jeśli chcesz - to będziesz robićtheta pisze: Ziemowit ja tez chcę umieć robić takie foty!!!
ziemowit pisze:jeśli chcesz - to będziesz robićtheta pisze: Ziemowit ja tez chcę umieć robić takie foty!!!
znaczy - rób, potem poczytaj o pomiarze światła, a potem znów rób...
a reszta przyjdzie sama
ziemowit pisze:jeśli chcesz - to będziesz robićtheta pisze: Ziemowit ja tez chcę umieć robić takie foty!!!
znaczy - rób, potem poczytaj o pomiarze światła, a potem znów rób...
a reszta przyjdzie sama
Femka pisze:Guzik w nocy poszalał, ale na tyle umiarkowanie, że mnie nie obudził. Nad ranem jednak postanowił się chyba zdrzemnąć i w tym celu rozpoczął intensywne ugniatanie mojej twarzy, ze szczególnym uwzględnieniem oczu
Femka pisze:Następnie ułożył się na poduszce przy mojej twarzy i tak dotrwaliśmy szczęśliwie do rana,kiedy to słonko nas obudziło.
Femka pisze:Zobaczymy, co przyniesie niedziela.
Femka pisze:Witaj Marcelibu
Daj znać,kiedy wysłać Ci Guzika kurieremBędziesz miała kosmetyczkę na zawsze i na wyłączność
![]()
a ja święty spokój![]()
Miłej niedzieli.
Marcelibu pisze:Femka pisze:Witaj Marcelibu
Daj znać,kiedy wysłać Ci Guzika kurieremBędziesz miała kosmetyczkę na zawsze i na wyłączność
![]()
a ja święty spokój![]()
Miłej niedzieli.
Ale ja chcę do Ciebie przyjechać, to miał być pretekst![]()
.... Nie kumata jakaś czyco?
moś pisze:I jak tam niedziela?
lepiej... to jak patrzysz po swojemu a nie "ja chcę robić tak, jak ktoś"theta pisze: Ziemowit, na moim wątku są foty robione przeze mnie (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67683) Obejrzyj i powiedz co mogłoby być lepiej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości