Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:aassiiaa pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
nie ma za co dziekowacpolecam sie na przyszlosc- nastepnym razem, od razu owiniemy ja w recznik
![]()
z ran musialam sie niestety spowiadac TZ'towiale nie jest zle... bilans 4 rany ciete o dlugosci powyzej 2 cm, kilka krotszych zadrapan i 4 klute na niewiadoma glebokosc...
![]()
matko kochana
całe szczęście, że żyjesz
Moj bilans chyba mniejszy![]()
Teraz kochany koteczek zalega na kolanach![]()
Femko wszystkie trzy zyjemy to bylo tylko obcinanie Zolzie pazurkow
to mnie uspokoiłaś
myślałam, że wyrywałyście kotce ogon bez znieczulenia
Georg-inia pisze:aassiiaa pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
nie ma za co dziekowacpolecam sie na przyszlosc- nastepnym razem, od razu owiniemy ja w recznik
![]()
z ran musialam sie niestety spowiadac TZ'towiale nie jest zle... bilans 4 rany ciete o dlugosci powyzej 2 cm, kilka krotszych zadrapan i 4 klute na niewiadoma glebokosc...
![]()
matko kochana
całe szczęście, że żyjesz
Moj bilans chyba mniejszy![]()
Teraz kochany koteczek zalega na kolanach![]()
Femko wszystkie trzy zyjemy to bylo tylko obcinanie Zolzie pazurkow
dziewczyny, zapraszam do Łodzi. Georg ma już pazury jak stąd na księżyc, ale ja się nie podejmuję - trochę chciałabym jeszcze pożyć
Femka pisze:Aduś, skoro tych dobrych więcej, to już bardzo dobrze. Rozumiem więc, że Skipi jakoś dogaduje się z Kropcią.
To skupię się na Twoim zdrowiu,bo wspominałaś, że chyba będziesz chora![]()
Jak się czujesz?
Trinity36 pisze:Witaj Adrianko i czarna gromadko. Mnie to juz tu wieki nie było![]()
A dzisiaj akurst w Krakowie siedzę a to tak blisko
Szykuję się do adopcji suczki, cholera mam dylemat jak zareaguje na koty.. Nie chciałabym, zeby mi je zjadła![]()
Nie wiem co to będzie, boję się. Mam nadzieję, że u Ciebie się polepszyłow stosunkach psio-kocich i już tylko coraz lepiej będzie.
Pozdrawiam cieplutko mimo tego czegoś zimnego białego za oknem
zuzia96 pisze:Witaj Adriano i.....czarny zwierzyńcu![]()
![]()
![]()
![]()
Wreszcie trafiłam na Wasz wątek, no i ....od tej chwili mam zamiar być tutaj częstym gościem![]()
![]()
A Kropka jest bardzo podobna do Alusi - czarne jest piękne!!!!!!!!
A to kwiaty na powitanie
Adrianapl pisze:witaj Trinity![]()
bardzo sie ciesze, ze myslisz o adopcji suczkimasz juz jakas upatrzona? moze miala kontakt z kotami i ktos Ci opowie jak na nie reaguje?
Adrianapl pisze:a czarne jest piekne i kochane, i cudowne i wspaniale....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 74 gości