kocia jest ostatnio trochę smutna, nie śpi już tak często ze mną na poduszce, tylko siada na dywanie pod ścianą. nie wiem czy może źle się czuje. boję się ją zabrać na badania, bo ona się przeziębiła ostatnio jak była u weterynarza.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:kocia jest ostatnio trochę smutna, nie śpi już tak często ze mną na poduszce, tylko siada na dywanie pod ścianą.
Marcelibu pisze:Bardzo się cieszę. To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej
.
puss pisze:Marcelibu pisze:Bardzo się cieszę. To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej
.
Moniko moja kochana, Domisia bardzo źle znosi podawanie leków, a poniewaz je tylko suche, to ciężko cokolwiek dodawać do tego (szczególnie, że inne futra jej czasem podjadają jej Troveta), ale dziękuję że o nas myślisz
puss pisze:Marcelibu pisze:Bardzo się cieszę. To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej
.
Moniko moja kochana, Domisia bardzo źle znosi podawanie leków, a poniewaz je tylko suche, to ciężko cokolwiek dodawać do tego (szczególnie, że inne futra jej czasem podjadają jej Troveta), ale dziękuję że o nas myślisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości