Domino/Panda [*] 11 mies. i 6 dni razem. dobranoc malutka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2007 13:55

Domisia bardzo dziękuje cioci Basi za Scanomune ;)

kocia jest ostatnio trochę smutna, nie śpi już tak często ze mną na poduszce, tylko siada na dywanie pod ścianą. nie wiem czy może źle się czuje. boję się ją zabrać na badania, bo ona się przeziębiła ostatnio jak była u weterynarza.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt gru 14, 2007 14:20

Domisiu, Kochanie, co sie dzieje Maleńka ?
Mam nadzieję, że to tylko taki mały spadek firmy, że za chwilkę Domisiowa Pandnda będzie znowu wołała Puss do łóżka .. Mocno za to trzymam !!
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Sob gru 15, 2007 4:02

puss pisze:kocia jest ostatnio trochę smutna, nie śpi już tak często ze mną na poduszce, tylko siada na dywanie pod ścianą.

A może myśli co podarować Tobie Kasiu na gwiazdkę za to co dla niej zrobiłaś...
Podobnie jak Sanna mam nadzieję, że to chwilowe i niedługo Pandusia znowu bedzie się przytulać :ok:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie gru 16, 2007 12:06

Dominia troszkę odżyła po tym, jak zniknęła Zulka. dzisiaj zaprezentowała nam cały koncert swojego najpiękniejszego łóżkowego mruczenia ;)

puss

Post » Nie gru 16, 2007 19:53

Cudownie :D :D :D
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie gru 16, 2007 20:45

Bardzo się cieszę :dance: . To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej :) .
Marcelibu

Post » Nie gru 16, 2007 21:00

ciesze się, że Domisiowa Pandzia już szczęśliwa i rozmruczana :)
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pon gru 17, 2007 9:17

Marcelibu pisze:Bardzo się cieszę :dance: . To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej :) .

Moniko moja kochana, Domisia bardzo źle znosi podawanie leków, a poniewaz je tylko suche, to ciężko cokolwiek dodawać do tego (szczególnie, że inne futra jej czasem podjadają jej Troveta), ale dziękuję że o nas myślisz :1luvu:

puss

Post » Pon gru 17, 2007 10:02

Kiedyś do przyjaciela mojego syna pojechały trzy małe koteczki, siostry. Dom duży, w domku jeszcze sunia i wąż, i jego świerszcze - takie życie
Jedną z kotek jest Małe Białe, które żyje w swoim świecie. Jest jedynym znanym mi kotem/kotką , któreJ np. odrasta urwany ogonek a do domu przynosi wyłącznie żaby, myszy ją nie interesują 8O
Swego czasu Małe Białe codziennie bez ruchu siadało przy jednej ścianie i wpatrywało się w nią w skupieniu. Na ścianie nic nie wisiało. Sprawa wyjaśniła się po pewnym czasie. Za ścianą był pokój Adasia i na półce stało akwarium ze świerszczami, które z nieznanych przyczyn zaczęły masowo padać. Pomogło dopiero przeganianie Małego Białego spod sciany 8O :D
Kasiu, jeśli za ściana masz sasiadów, to chyba bym sprawdziła, czy ich jeszcze masz :wink: :D

Co z kotem Kaziem, Kasiu, czy ma swój temat, bo ja gapa straszna jestem. Co z jego leczeniem i kosztami.
Buziaczki Dziewczęta :)
Domisiu
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon gru 17, 2007 10:06

puss pisze:
Marcelibu pisze:Bardzo się cieszę :dance: . To widocznie stres. Kasiu, czy potrzebne Essentiale Forte? Mam bardzo tanią aptekę... Jesli inne leki - daj mi prosze znać. Już mam finansowo lepiej :) .

Moniko moja kochana, Domisia bardzo źle znosi podawanie leków, a poniewaz je tylko suche, to ciężko cokolwiek dodawać do tego (szczególnie, że inne futra jej czasem podjadają jej Troveta), ale dziękuję że o nas myślisz :1luvu:

A może "dokleić" do suchego - w środku kapsułki jest taki glut :oops: łatwo przyklejajacy się.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Pon gru 17, 2007 10:07

puss pisze:

A może "dokleić" do suchego - w środku kapsułki jest taki glut :oops: łatwo przyklejajacy się.

mamucik

Post » Pon gru 17, 2007 10:17

tu jest Kaziowy wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69926
zrobię mu papierowe ogłoszenie i wrzucę linka na forum.

Małe Białe to jest cudowne imię dla kota 8)

a co z tą dziewczyną chętną na czarnego kota?

puss

Post » Czw gru 27, 2007 10:23

a tutaj specjalnie dla ciotek:

Obrazek

Domisia i Kaziu dziękują cioci Sannie za gwiazdkowe wpłaty :1luvu: :aniolek:

puss

Post » Czw gru 27, 2007 11:22

Ależ Domino jest piękna. Taka Księżniczka... :love:
Marcelibu

Post » Czw gru 27, 2007 11:27

niestety nie widać tutaj jaka jest maleńka - jak półroczny kociak :?

puss

[poprzednia][następna]